Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kedvenc magyar sorozataink 4.

  • TV GO
  • 2019. 05. 10., 17:42

Míg az elmúlt közel egy évben a kedvelt magyar filmeket hoztunk el az elmúlt közel fél évszázadból, addig cikkfűzérünk folytatásaként most a legnagyobb magyar sorozatokat idézzük meg. Nagyszerű címek színészóriásokkal: állíthatjuk biztosan továbbra is, hiszen ezek azok a sorozatok, amelyeket mai is nagyon szívesen megnézünk, ha vetíti a televízió vagy éppen rátalálunk az internet valamely zugában.

A Tenkes kapitánya (1963)

E havi sorozatválogatásunk egyik kiválasztottját talán senkinek sem kell bemutatni: a hatvanas évek egyik legnépszerűbb sorozatának címe talán még a fiatalabbakban fel-felidézi Vujicsics Tihamér örökértékű dallamait Zenthe Ferenc utánozhatatlan alakítása mellett. A Rákóczi-szabadságharc idejébe kalauzoló, fekete-fehér retrószériában a kuruc-labanc ellentétet is megérhetjük a Siklós közelében játszódó harcokon keresztül, a furfangos Eke Máté kuruc várkapitány oldaláról.

Princ a katona (1969)

Senki sem mondta, hogy egyszerű a katonaélet – főként nem azoknak, akik kifejezetten leleményesek tudnak lenni, ha szükséges. Nos, Princ, az egyszerű civil egy hatvanas évekbeli estén úgy toppant be a kortársak mindennapjaiba, hogy minden létező lehetőséget megragadott arra, hogy az átlagpolgár ruháját semmiképp se kelljen levennie. Autószerelőként ugyanis – úgy tűnik, rendben van az élete, de mindez – a lányok bálványozása, szorgalmas, munkás hétköznapjai és a felhőtlen szórakozás – a katonai behívó megérkezésével véget érnek. A nőcsábász azonban csakhamar – a kísértések és az egyenruha iránti tiszteletének hiánya ellenére – férfivá érik…

Továbbra is elérhetők magyar filmek a TV GO széles kínálatában: Kedvenc magyar klasszikusaink sorozatunk 10+1 epizódja itt böngészhető!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)