Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Központ hívja szíved és az Agymanókat!

  • TV GO
  • 2019. 05. 12., 06:49

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

A Disney és a Pixar ez alkalommal is tökéletesen ráérzett arra, milyen animációt kell a tiniknek összehozni: valahogy sejtjük, hogy nem mi vagyunk egyedül, akik ismernek olyan fiatalokat, akiknek egyrészt teljesen mást mond a szíve és mást az esze, másrészt alapjáraton kibírhatatlan természettel vannak meg áldva. Itt jelezzük: nem csak a tinédzserek zakkannak meg…

Forrás: Disney Media Distribution

Merthogy Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor mindannyiunkban ott van, nem csak a fiatal Rileyban, akinek szintén hasonló problémákkal kell megküzdenie, mint nekünk, felnőtteknek. Riley most éppen azzal szembesül, hogy édesapja egy munkája miatt költözniük kell, ráadásul az amúgy is nyüzsis San Francisco-ba készülnek. Nos, ilyen körülmények közepette lesz óriási káosz a Központban, ahol az öt érzelem éli mindennapjait. Riley fő érzelme, Derű persze mindig igyekszik menteni a menthetőt, de ez nem mindig sikerül…

Tartsatok Velünk ezen a héten is: NÉZZÉTEK MEG A FILMET a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)