Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Men in Blackék megoldanák a kávéspoharas bakit

  • TV GO
  • 2019. 05. 13., 12:42

Chris Hemsworth és Tessa Thompson, azaz a készülő Men in Black-film aktuális ügynökei felajánlották szolgálataikat az HBO-nak a poharas baki kapcsán.

Hiába radírozta ki néhány órán belül az HBO az ominózus kávéspoharat, amit ottfelejtettek véletlenül Daenerys előtt, az internet természetesen nem felejt, és azóta sem múlik el nap, hogy ne jelenjen meg valami vicces reflektálás a bakira. Már maga az HBO is meglovagolta saját hibájukat, vicceskedve nyilatkozták azt, hogy valóban baki volt: Daenerys igazából gyógyteát rendelt.

Arra viszont senki sem számított, hogy egy érdekes crossovernek lehetünk tanúi, ugyanis egyenesen a téma szakértői nyújtanának békejobbot az HBO számára. A készülő Men in Black két főhőse, a Chris Hemsworth és Tessa Thompson által alakított H és M ügynökök felajánlották neutralizálójukat, amivel ugye egyetlen villanással lehet emlékeket törölni. Ráadásul még egy szóviccet is elrejtettek a Twitter-posztban, hogy tényleg mindenkinek leessen: csupa nagybetűvel írták a got igét, ami ugye rajongói körökben a Game of Thrones rövidítése. Persze azért a végére odabiggyesztették azt is, hogy június 14-én induljon meg mindenki a moziba, ott mutatkoznak be ugyanis az új ügynökök a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül című filmben.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az HBO rábólintott-e a kollektív tudattörlésre, de a nézők egyelőre emlékeznek a bakira, így valószínűleg nem vették igénybe a szolgáltatást. Még.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kép forrása: HBO

Filmek Neked!

Men in Black - Sötét zsaruk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (1997)

Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2002)

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)