Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A logikára való allergia létező betegség

  • TV GO
  • 2019. 05. 13., 13:24

Dráma nélkül sem kezdet, sem végzet nincs a Yellowstone-ban. Kayce előző részben történt elfogatása megelőlegezte ugyanis azt, hogy Kayce felesége és a Dutton család is félre tegye a büszkeségét és egymáshoz forduljon.

Egy jó ügyvéd pedig csodákra képes és sajnos rá kell ébrednie a Rainwater-nek (Gill Birmingham) is, hogy az, akitől itt félni kell, nem egy veterán katona, hanem egy ravasz ügyvéd, hiszen náluk jobban senki sem tudja keverni a lapokat. Kayce (Luke Grimes) ezennel haza is tér, így Jamie (Wes Bentley) ismét bizonyít apjának, aki persze továbbra sem tartja túl sokra fiát.

Paramount Network

A nap feladata, hogy a történtek után valahogy Kayce-t és az egész családját is John a birtokon tartsa. John (Kevin Costner) és Monica (Kelsey Asbille) is tudja, hogy Kayce előbb utóbb vagy holtan vagy a börtönben végzi. Az első nekifutás Kayce-nél történik, amikor is John felkéri, hogy szelidítse meg és törje be a neki adott vad lovat. A másik fronton Jamie tolja a szekeret, aki azon motorozik, hogy egy állást kínálva az egyetemen Monica-nak, valahogy kiszakítsák őt is a rezervátumból, ami Kayce miatt már rá és fiára nézve is potenciális veszélyt jelent. Monica azonban átlát a szitán és nemet mond, John pedig olybá jellemzi a párost, hogy tényleg kiegészítik egymást, mivel mindketten allergiásak a logikára…
A gyerekük Tate (Brecken Merrill) persze szívesen maradna a nagypapánál, mert szerinte a rezervátumban unalmas az élet. Egy gyerek szava és akarata azonban édes keveset nyom a latba olyankor, amikor a szülők két világ közt hánykódnak.
Eközben Beth-nél (Kelly Reilly) is teljesen elgurul a gyógyszer, aki folyton folyvást csak azt magyarázza Jamie-nek, hogy milyen valójában elveszíteni egy anyát és azzal a pillanatképpel megőrizni őt az emlékezetében, amiben üresen és szeretet nélkül nézett rá mielőtt meghalt.

Paramount Network

Jamie, miután fejmosást tart Bethnek, aki végül pisztolyt tart a saját fejéhez és mellélő, megpróbálja felhívni az apja figyelmét arra, hogy ha Beth tovább marad otthon, előbb utóbb bele fog őrülni. John azonban hajthatatlan, mert mint mondja, neki arra a gonoszságra van szüksége, ami Beth-ben megvan, Jamie-ből viszont hiányzik.
Nem egyszerűek ezek a családi dolgok és továbbra sem úgy fest, mintha bármi is jó irányba tartana. Beth a padlón van és bár Jamie igyekszik higgadt maradni, nála is komolyan kérdésessé válik, hogy meddig tud még józanul viselkedni? Kayce sem tudja mi a helyes és a helytelen, miközben nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a farmnak mennie kell, az embereknek hűségesnek kell maradniuk, azokat pedig, akik a farmot és a Dutton családot veszélyeztetik, el kell tiporni.

Ha nem bírsz várni, nézd meg online a Yellowstone teljes évadát az első rész premierje után a TV GO-n a MoziKlub kínálatában!

Ha nem rendelkezel MoziKlub előfizetéssel, Telekom TV előfizetőként ITT, önálló online csomagban pedig ITT tudsz előfizetni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount Network

Filmek Neked!

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)