Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mi kis falunk 3. évad 13. rész – összefoglaló

  • TV GO
  • 2019. 05. 13., 17:33

A falu lakói éjszakánként egy gyanús álarcos egyedet észlelnek az utcán. És bár Jason Voorhees meglehetősen ritkán veszi az irányt Pajkaszeg felé, a helyiek mégis kikiáltják a kistérségi fantomot az első számú közellenségnek.

Az pedig mégiscsak abszurd, hogy egy ennyire magasröptű és művelt közösség rettegésben éljen, így hát Stoki önvédelmi képzést indít a templomként és fitneszteremként egyaránt funkcionáló „művelődési” házban. És biztos, ami biztos, Gyuri személyleírása alapján fantomkép is készül a rémről, aki voltaképpen semmi törvénybe ütközőt nem csinált. Közben a pajkaszegi Carmen Electra, Dóri értesül egy hamarosan megrendezésre kerülő szépségversenyről, melyre fotókkal lehet nevezni. A bökkenő csupán annyi, hogy a környék egyetlen profi fotósa reverendát hord, továbbá cölibátust fogadott, és nem győzi visszaverni a nőnemű szexuális ragadozókat. Egyik leghírhedtebb példányuk történetesen Dóri, János atya már csak ezért sem szívesen vállalja a feladatot. Apja azonban – aki finoman sem támogatja fia szent életvitelét – némi hátsó szándéktól vezérelve meggyőzi őt, hogy ez a feladat szép megnyilvánulása lenne a felebaráti szeretetnek.

A fantomképes körözés meghozza a kívánt eredményt, a falu kollektíven üldözőbe vesz egy ismeretlen férfit, aki előzetes figyelmeztetés nélkül behatol a helyi udvarokba, és nem mellesleg egy gyanús sebhely tátong az arcán. Pajkaszeg – élen a három egész agysejttel megáldott Bazsóval – kis híján ünnepélyes lincselésbe kezd, ám ekkor Gyuriban megszólal a lelkiismeret szava, és töredelmesen bevallja: ő volt az éjszakai maszkos rém. És azért folyamodott álcázáshoz, mert túl megalázónak tartotta a szórólapozást. Közben János atya egyre növekvő aggodalma egyre jogosabbnak tűnik, Dóri ugyanis egy félakttal szeretné növelni esélyeit, hogy bejusson a szépségversenyre.

Illusztráció: RTL Klub

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)