Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyermeknapi kínálat a TVGO-n

  • TV GO
  • 2019. 05. 22., 15:23

Az előrelátó fiatal szülők már most készülnek május utolsó vasárnapjára, ugyanis tudják: a gyerekek sok mindenről hajlamosak elfeledkezni, ám a gyereknap nem tartozik ezek közé. Május 26-án a TVGO is megörvendezteti a legifjabb korosztályt.

A mondókákat és népdalokat felvonultató Dúdoló című sorozat az óvodásoknak nyújt tartalmas kikapcsolódást. A Bűbáj herceg és a nagy varázslat a tavalyi év egyik legkedveltebb animációs filmje volt: Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

A szintén tavaly bemutatásra kerülő Mirai – Lány a jövőből az animerajongók talán legnagyobb kedvence volt, mely egyszerre izgalmas mese és játékos kalandtörténet. A Ralph lehúzza a netet című Disney-műben pedig Rontó Ralph tér vissza, hogy újabb technikai problémákat orvosoljon, ám nevéhez hűen tovább mélyíti azokat. A Moziklub előfizetői pedig olyan gyerekmozikhoz férhetnek hozzá, mint a Pocoyo és a Mancs őrjárat 3. évada, a Shaun, a bárány 1-5. évada vagy a Mása és a medve első két szériája.

Keresd Gyereknapi kínálatainkat a TV GO-n ITT és ITT!

Illusztráció: Disney

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)