Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Öt ritkán látott fotón Cate Blanchett múltja és jelene

  • TV GO
  • 2019. 05. 14., 10:45
  • Akkor és most

Rövid összeállítással köszöntjük az igéző tekintetű színésznőt ötvenedik születésnapja alkalmából.

Ausztrália szülöttje 1994-ben a Heartland című sorozatban kapta meg pályafutása első jelentősebb szerepét. A cselekmény egy fiatal lány halálának ügye köré szerveződik. A sorra kibontakozó drámai események hatására a helyiek közti ellentétek tovább erősödnek, ami ellehetetleníti a békés egymás mellett élés lehetőségét. A Blanchett által alakított írónő, Elizabeth Ashton ebben a közegben próbál meg boldogulni.

Foto: Europress / Patrick Riviere - Getty images

2000-ben járunk. A színésznő A gyilkosok is a mennyországba mennek forgatásán tövig vágatta a haját, amit elég felszabadítónak talált.

Foto: Europress / Getty images

És ha már hajvágás: 2010-ben mutatták be a Robin Hood című filmet Russel Crow főszereplésével. Crow a szerep miatt hosszú hónapokon át növesztette hajkoronáját, majd a forgatások előtt nem sokkal levágatta azt. A film sikere azonban nem ezen múlt. A főszereplő kora mellett annak angol kiejtését is kifogásolták a kritikusok. Marian szerepére Kate Winslet és Rachel Weisz is esélyes volt, de a lehetőséget végül ünnepeltünk kapta. A bemutatóra napra pontosan 9 évvel ezelőtt került sor.

Foto: Europress / Pascal Le Segretain -Getty images

Micsoda ékszer, micsoda összhang! A Hamupipőke bemutatóján látott kiegészítők egyik legizgalmasabb darabja éppen Blanchett nyakában gyűjtötte a bókokat.

Foto: Europress / Jason Kempin - Getty images

A szépség múlandó - mondják, de a színésznőn mintha nem fogna az idő vas foga. Húsz évvel ezelőtt a világ legszebb 50 emberének listáján szerepelt, de szerintünk a legszebb ötvenes színésznők rangsorában is előkelő pozícióban szerepelne. Mi lehet a titka?

Foto: Europress / Vittorio Zunino Celotto - Getty images

Keresd Cate Blanchett filmjeit a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Gareth Cattermole - Getty images

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Hamupipőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm (2015)

A végzet órája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2018)

Blue Jasmine

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)