Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 719. - Demóna és Stallone is visszatér

  • TV GO
  • 2019. 05. 15., 09:39
  • Zacc nélkül

Előzetesekkel tudjuk bizonyítani, hogy Stallonéval folytatódik a Szupercella-sorozat, ahogy Angelina Jolie is visszatér Demóna szerepében. Emellett a francia riviérán tegnap este Jim Jarmusch új filmjével megkezdődött az idei cannes-i filmfesztivál.

Sylvester Stallone újra bevetésen

Visszatér Ray Breslin, hogy újra egy nem mindennapi kalandba vágjon bele: bemutatták a Szupercella-sorozat immáron 3. részének előzetesét. Stallone tovább űzi izgalmas hivatását, ami azt takarja, hogy különböző börtönökből és szigorúan őrzött épületekből szökik meg. A Sírkő és a HADES után most tovább bonyolódik a történet, ugyanis két emberért felelős. Egy korábbi ellenségének zavarodott fia karmai közül kell megmentenie barátnőjét és egy hong kongi üzletember lányát. Ezúttal az Ördög állomása fantázianévre hallgat a létesítmény és várhatóan minden eddiginél lehetetlenebb lesz. Hogy a stáb teljes legyen, visszatér a korábbról már ismert Dave Bautista és 50 Cent is. Hogy a második rész középszerűsége után sikerül e felülkerekednie ezen a Szupercellának június 11-én kiderül.

Érkezik a Demóna új része

A varázslatos és egyben hátborzongató Demóna visszatér, hogy ismét elkápráztasson minket. Várható volt, hogy a Disney az előző rész hatalmas sikerei után el fogja készíteni a folytatást. Az előzetes középpontjában természetesen az Angelina Jolie által megformált Demóna áll, aki látszólag mindenre és mindenkire fenyegetést jelent. De nem volt ez mindig így. Korábban a királyság legnagyobb védelmezője volt, aki aztán árulás áldozatává vált és ezért a tiszta szívű lányból gonosz, kőszívű karakter vált. Elátkozta az ellenfele újszülött lányát Csipkerózsikát, de akármennyire nem akarja észre venni rá kell ébredjen, hogy boldogságának kulcsa Csipkerózsika kezében van. A második részben minden bizonnyal kiderül Demóna valóban ilyen gonosz és ijesztő marad vagy megtalálja a gyógyírt a kőszív megtöréséhez.

Elstartolt a cannes-i filmfesztivált

Jim Jarmusch The Dead Don't Die (A halottak nem halnak meg) című zombifilmjének díszbemutatójával kedd este hivatalosan megkezdődött a 72. cannes-i filmfesztivál. A szemlét Charlotte Gainsbourg francia színésznő, énekesnő és Javier Bardem spanyol színész nyitotta meg. A hivatalos programban húsz másik alkotás mellett az Arany Pálmáért versenyző nyitófilm főszerepeit Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloe Sevigny és Steve Buscemi alakítják, de feltűnik Tom Waits, Iggy Pop és RZA is. Az ünnepélyes megnyitó elején a műsorvezető Edouard Baer francia színész megemlékezett Agnes Vardáról, a francia újhullám márciusban, 90 évesen elhunyt, egyik meghatározó filmrendezőjéről, akinek fiatalkori fotója látható az idei fesztivál hivatalos plakátján. (mti)

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Alan Markfield - © 2013 Summit Entertainment

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)