Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A fiatal drogbáró meséje

  • TV GO
  • 2019. 05. 15., 17:05

A White Boy Rick nem az lett, amit várnánk tőle, de nem is akar erre törekedni.

Egy igaz történetet - egyébként kiválóan feldolgozó - alkotást láthatunk a múlt évszázad cselekményeiből.

A történet Richard Wershe Jr. életéről szól, aki az FBI legfiatalabb besúgója volt a 80-as években. 14 évesen vált besúgóvá, majd, amikor az FBI már nem volt a képben, tovább csinálta és nagyon hamar detroiti nagymenővé nőte ki magát. A siker és a csillogás nem tartott túl sokáig, ugyanis hamar lekapcsolták és 17 évesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

A történet felépítése néhány képkockán kívül inkább a családi drámára és a kapcsolatokra fókuszál, minthogy az akciót helyezze előtérbe. Jól áll neki a vontatott, lassan építkező cselekmény, mégis vannak olyan jelenetek, amik már túlságosan hosszúra lettek húzva. Ez unalmasabbá teszi a filmet, mint amilyen valójában.

Matthew McConaughey hitelesen és hiba nélkül hozza a lecsúszott rossz apa figurát, még annak ellenére is, hogy kevesebb szerepet kapott a filmben és néha azt érezzük inkább a háttérbe vonul.

A Rick szerepében látható Richi Merritt fiatal kora ellenére kellemes meglepetést okoz a vásznon. A főszereplő fiú karaktere pont annyira éli bele magát a gettó életérzésbe, hogy az még ne legyen zavaró vagy furcsa. Jól kapcsolódik hozzá a szerep és ezt ki is tudja használni a fiatal színész.

Hangulatvilágában abszolút hozza a 80-as évekbeli detroiti gettót és karaktereit. Az éjszakai bárok és a sötét gyártelep helyszínei autentikusan bemutatják milyen is lehetett mindezt átélni akkoriban.

A történet végére érve azt is megtudjuk, hogy Ricket 2017-ben szabadon engedték és azóta is tartja a kapcsolatot a film végén látott lányával.

Egy egyszerű, de mégis olykor magával ragadó családi drámát láthatunk, ami olykor kissé öncélúnak és unalmasnak hathat, de tökéletes arra, hogy megismerjük ezt a nem minden napi történetet és 2 órára visszarepüljünk a 80-as évek bűnügyi világába

Ha meg szeretnéd ismerni Rick történetét, vagy csak érdekel a detroiti alvilág milyensége nézd meg Filmek neked ajánlatunkat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: Columbia Pictures

Filmek Neked!

White Boy Rick (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai krimi-thriller (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)