Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Futballtól a gyilkosságig

  • TV GO
  • 2019. 05. 15., 16:32
  • Minden, ami TV

Előfordul, hogy nem csak Thomas Magnum-nak kell segítség, hanem azoknak is, akik rendszerint őt húzzák ki a slamasztikából. Ezúttal kivételesen TC kér segítséget, aki sok energiát fektetett a fitalalokból álló futballcsapatába és remek pótapaként istápolja tanítványait. Az egyik futballistája azonban elkezd elmaradozni az edzésekről és a suliból is hiányolják, így Magnum-ra hárul a feladat, hogy felgöngyölítse az eltűnés szálait.

Az ügy megoldása nem egyszerű, de annál "dekoratívabb" csomagolásban érkezik. Ugyanis alig 10 perccel a kezdés után, máris belebotlunk az örökijfú Cindy Lauper-be! Nem, nem tudom, hogy hogyan tudták rávenni egy epizódszerepre, de ez nem is fontos, a lényeg, hogy vele tölthettük a kedd esténket.

101st Street Entertainment

Az énekesnő ezúttal egy ügyvédet játszik, Vanessa-t, aki segít bejuttatni Magnum-ot (Jay Hernandez) a focista srác apjához az előzetesbe. Őt ugyanis épp készül lecsukni Katsumoto (Tim Kang), aki egy gyilkosság helyszínéről gyűjtötte be a családfőt. Az ügy elég egyértelműnek látszik: megtalálják a titokzatos találkozón, a cipőjén vérnyomok, alibi zéró, a doki kocsijának csomagtartója pedig tele van teljesítménynövelőkkel. A szálak egy boxterembe vezetnek, ahol korábban előfordult egy kis boxbalhé, így Magnum minden erejével azon van, hogy bebizonyítsa, nem a fiú apja volt a gyilkos, mégha minden nyom rá is utal. Eközben a gyereket Higgins (Pedita Weeks) veszi a szárnyai alá, aki ugyan ódzkodik a gyerekektől, a sakktábla és némi kacsamaradék mellett hamar egymásra találnak.

Magnum mai szívesség csere-beréi elég költői magaslatokba szökkennek: TC-t (Stephen Hill) boxpartnernek ajánlja be egy kis információért, a halottkémet pedig avas chips-szel próbálja meg levenni a lábáról, hogy mielőbb hozzájuthasson a halott doki boncolási jegyzőkönyvéhez. Eközben rábukkannak egy légyott lakásra is, a rögzítőről pedig elég hamar kiderül, hogy a vörös démoni hang a szalagon, nem egy szabadidős jógamatrac partner hangja, az apát pedig többször is zaklatta telefonon az orvos a tartozása miatt. Tartozás? Na itt álljunk mg egy percre. Mivel az apuka nem igazán híve az együttműködésnek, azért csak sikerült bevallanie, hogy a felesége halálát teljesítménynövelők szedésével kompenzálja. No nem azért, hogy pankrátornak állhasson, hanem azért, mert ettől a cucctól végre jobb kedve van. Fizetni viszont a doki kezeléseiért és az anyagért sem tud már idővel, ami már bőven elég indíték lehet a gyilkosságra. A srácok között ebből elég nagy vita keveredik, mert hát bajtársiasság, meg felelősség, meg a múlt és hogy nem járhatja Magnum sem mindig az igazság útját úgy, ahogyan szeretné. A szalag sorsa pedig sorsdöntő lehet a srácok szövetségét illetően, hiszen Magnum-nak választania kell az engedélye megtartása és a bajtársaihoz fűződő hűség között. Magnum pedig választ és TC szépen el is küldi a búsba.

Az ügy ezzel akár ki is lenne pipálva, ha csak nem bukkan fel a halottkém, aki felgöngyölíti a szálakat. Kiderül ugyanis, hogy a halott doki sérülései nem voltak halálosak, sőt, a rajta lévő karmolásokat sem férfi támadó okozta és még barna női hajszálakra is bukkantak. Nos, ezt innentől már szerintem nem kell magyarázni. A sztorit közben tovább bonyolítja, hogy a Higgins-re bízott gyerekért megjelennek a gyámügyisek, a srác pedig villámban le is lécel. Szóval ennyit az egyszerűségről.

Magnum közben kideríti, hogy hol lakik a titokzatos hölgy, amire azonban már a boxtermes MMA-s srác is rájön, akit a doki megrövidített némi pénzzel, no meg nem kevés tekintéllyel is MMA-s karrierjében.

101st Street Entertainment

A titokzatos Daisy-t végül megmenti Magnum, akiről kiderül, hogy egy gyógyszergyári kooperációban vett részt a dokival. Jobban mondva a gyógyszergyárból lopott PED mintákat, amiket a doki továbbértékesített. Nyilván mindenki csak a pénzért csinálta, főleg a doki, aki a gazdag családból jött feleségének akarta fenntartani a megszokott életszínvonalat. A sztorit persze jól benézte mindenki, még maga a gyilkos is, mert a doki és Daisy nem voltak szeretők.

A bizonyításhoz azonban TC-nek és Magnum-nak is ki kell húznia a karót a seggéből, letennie a fegyvert és össszefognia. A terv pedig össze is áll: a gyilkost meginvitálják Maui-ra, miközben ők ketten ellopják a ruháit a házából, amin lőpormaradványokat feltételeznek. Eközben Katsumoto behívja az immáron biztosan gyanusított feleséget, aki féltékenységből, és persze véletlenül sütötte el a fegyvert és ölte meg vele a férjét. Szerencsére TC-nek és Magnum-nak hála a vallomást Katsumoto is hallja, így innetől már minden tisztázódik mindenki előtt. Honey-t, az apát némi óvadék ellenében szabadlábra helyezik, a kis srácnak pedig nem kell a gyámügyi hatósággal rémeket álmodnia.

101st Street Entertainment

Ami pedig a karaktereket illeti, ezúttal ismét egy kicsivel többet tudtunk meg a szereplőkről, TC múltjáról és titkairól, no és Higgins anyai vonaláról is. Belopja magát a szívünkbe a ház kultúrális nagyasszonya is és arról is meggyőződhetünk, hogy az amerikai futball nem más, mint kipárnázott, túlszabályozott és elkorcsosodott rögbi. Magvas gondolatok alig 3/4 órába zsúfolva. Marhaság lenne a heti dózist kihagyni!

101st Street Entertainment

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 101st Street Entertainment

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)