Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kevin Costner ágyhoz kötözte Wonder Womant

  • TV GO
  • 2016. 07. 23., 10:30
  • Akkor és most

Vajon mi mindent nem tudtál még az örök Robin Hoodról? Olvasd el cikkünket és kiderül.

Több, mint testőr, az Oscar-díjat hozó Farkasokkal táncoló és a sokszor kritizált Waterworld, hogy csak néhányat említsünk Kevin Costner legismertebb filmjei közül. A kilencvenes évek meghatározó mozisztárja volt, nők milliói epekedtek érte és férfiak utánozták a stílusát. De vajon mi történik vele mostanában és mit rejteget a hunyorgó mosolya mögött? Összeszedtünk 10 tényt Kevin Costnerről.

1. A középső neve Michael. Ezt még titkolni sem érdemes.

2. A Kaliforniai Egyetemen diplomázott marketing szakon. Tanulmányai közben kezdett a színészet iránt érdeklődni és az egyetem mellett heti 5 este színészképzőbe járt.

3. Első hollywood-i munkája a sztárok házait bemutató busztúra vezetése volt. Ha lenne ott háza, akkor most előtte is megállna a busz.

4. De helyette egy hatalmas farmja van, ahol többek között lovagló szenvedélyének is él. Ugyanis annyira ügyes, hogy filmjeiben a lovas jeleneteket mindig maga csinálja. Nem is csoda, hiszen imádja a western filmeket.

5. 1994-ben vált el első feleségétől, akivel még a főiskolán ismerkedtek meg. A "jeles" esemény a top 10 legdrágább sztárválóper között van.

6. Mégsem vesztette hitét a szerencsében és társtulajdonosa a dél-dakotai Midnight Star kaszinónak.

7. Sokan tudják, hogy színészként, rendezőként és producerként is megállja a helyét. Azt fentebb írtuk, hogy egyébként cowboyokat megszégyenítő módon lovagol, de ezt is tudja tetézni, ugyanis aktív zenész is. Ő a Kevin Costner and Modern West zenekar frontembere és épp most is turnén vannak.

What’s your favorite Modern West song? Would love to know. #MusicMonday

Kevin Costner & Modern West (@kevincostnermodernwest) által közzétett fénykép,

8. Nem sorolnánk fel újra, hogy milyen szuperképességekkel rendelkezik Kevin Costner. Csak kiegészítjük még eggyel: író is. Könyve tavaly jelent meg.

9. És igen, ágyhoz kötözte a Csodanőt, vagyis Gal Gadot-t az első találkozásuk alkalmával. Nah, nem kell félreérteni, az eset legutóbbi filmje, a Beépített tudat forgatásán történt. Mivel Costner szereti egyedül felépíteni a karakterét, így már javában folytak a forgatások, mire beszállt. És első leforgatott jelenetében szerepe szerint konfrontálódott a Gal Gadot játszotta karakterrel, majd megoldásként a helyszínen lévő ágyhoz kötözte a nőt. Csak olyan westernesen egy thrillerben. Mert ő Kevin Costner.

10. 3 nap a halálig című filmje (is) megtekinthető a TV GO-n.

KEVIN COSTNER ÉS GAL GADOT A TV GO-N:
- 3 nap a halálig
- Batman Superman ellen - Az igazság hajnala
- Újoncok napja
- Tripla Kilences
- Az acélember

Illusztráció: Europress/Anthony Harvey / Stringer - Getty Images

Forrás: IMDB, Moviefon

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

3 nap a halálig

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Újoncok napja

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2014)

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)