Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zúzós hely az internet – de Ralph ugye ezt nem rontja el?

  • TV GO
  • 2019. 05. 23., 15:34

Kicsit érdekesre sikeredett Rontó Ralph újabb története, amelyet hat évvel első zúzása óta pakoltak össze a mozivászonra: amellett, hogy a játékteremből megszöknek – komfortzónájukat semmibe véve, maguk a hősök is belátják, hogy igenis kellenek azok a keretek.

Jó dolgokra érdemes várni: 2012-ben mutatták be a jószívű melák játékhőst, aki mindenáron jó akart lenni, s nem rombolni, mint ahogyan azt saját játékának szabályai előírják. Az óriási várakozás csak azért volt, mert az animációs óriásnál mindenki gőzerővel dolgozott más projekteken, de végül ez is futószalagra kerülhetett.

Forrás: TV GO / Disney Media Distribution

Az idei premier tökéletesen fejbe vág azzal, amit nap mint nap csinálunk: odatoljuk magunkat a gép elé, majd néhányat pötyögve és kattintva kidobja a sok felesleges dolgot – a kevés hasznos mellett. Az új sztoriban Ralphnak kis barátnőjének, Vanellope von Cukk-nak kell segítenie, mégpedig abban, hogy játékának, a Sugar Rush-nak egy alkatrészt minél gyorsabban beszerezzenek, különben a játékgépét rövid időn belül nyugdíjazzák. Nos, Ralph most megteheti a jót végre: egy nagy levegővétellel beleugranak a nagy kalandba, amelyet Internetnek neveznek. És bár elsőre mókásnak tűnik az ismeretlen, de hamar rá kell jönniük, hogy csak akkor klappolnak a dolgok, ha valóban számíthatnak egymásra: merthogy itt a nagybetűs Élettel találkozhatnak, ami közel sem annyira mókás, mint a játékgép jól megszokott nyugalma.

Talán ezért is kapunk egy melankolikusabb zárást, hiszen ahogy a négy fal között csak ők ketten voltak egymásnak, addig a szabadság és a végtelen lehetőségek rámutatnak arra is, hogy kettejük hogyan is áll az élethez, mit is várnak tőle valójában. De éppen ezért is szerethető a film: bár minden ugyanaz marad első látszatra, mégis minden megváltozik. Egy dolog kivételével: a barátságuk nem.

Ralph lezúzza a netet - Vagy a net zúzza le végül Ralphot? – kiderül
a TV GO legújabb premierfilmjéből!

Ja: és várd ki a film végét…

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Ralph lezúzza a netet

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film - (2018)

Rontó Ralph

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)