Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hangolódj a TV GO-val az új X-Menre!

  • TV GO
  • 2019. 05. 24., 12:10

Már nem kell sokat várni arra, hogy Jean Grey tombolhasson egyet, ám a TV GO jóvoltából addig sem maradunk X-Menek nélkül!

Sophie Turner végleg lerakta Sansa Stark koronáját, és ismét felölti Jean Grey szupererejét, június 6-án ugyanis érkezik a mozikba az X-Men: Sötét Főnix, amelyben a szuperemberek saját maguk közt találják meg legújabb ellenségüket. Jean Grey majdnem belehal egy űrbéli mentőakcióba, ám a titokzatos erő, amely lecsap rá végül nem pusztítja el, hanem megsokszorozza és sokkal labilisabbá teszi az erejét. Ez előbb-utóbb veszélyt jelent a bolygóra és az X-Menekre is, így saját társukkal kell, hogy szembeszálljanak.

Ha felfrissítenéd X-Menes emlékeidet a közelgő film előtt, a TV GO partnered lesz ebben, az X-Men-univerzum négy filmje is elérhető kínálatunkban:

Farkas
X-Men: Az elsők (feliratos)

X-Men: Az eljövendő múlt napjai
Deadpool

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Credit20th Century Fox

Filmek Neked!

X-Men: Az elsők (feliratos)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus film (2010)

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Színes, magyarul beszélő, fantasztikus akciófilm (2014)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)