Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mi így edzünk a fesztivál-évszakra: a teljes Másnaposok-trilógia a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2019. 05. 25., 06:48

Másnaposok. Talán nem lenne elég kezünk-lábunk, hogy megszámoljuk ujjainkkal, hogy hányszor is kerül szóba egy-egy jobban sikerült éjszaka után ez a cím. Merthogy mindkettő elég ütős: a film is meg a testközeli élménye(in)k is.

Ha teljesen őszinték akarunk lenni magunkhoz, elmondhatjuk – és bevallhatjuk, hogy mindannyiunknak volt már legalább egy olyan éjszakája, amelyre a teljes képszakadás megfogalmazás enyhe kifejezés. És persze mi is pontosan ugyanolyan tökéletesen próbáljuk összerakni az eseményeket, ahogyan azt a három filmben teszi a négy jóbarát, Doug, Phil, Stu és Alan. Jó, most jöhetne az, hogy „persze, csak mi nem vagyunk Vegasban”. Maradjunk annyiban: semelyikünk sem angyal…

Forrás: Legendary Pictures/Kobal/Shutterstock

Todd Phillips, a filmhármas rendezője viszont tudhat valamit, amit mi talán nem, hiszen 4 éven belül megcsinálni három, közül ugyanazon sztorira felfűzött filmet… Na, ezt teljesítmény! A legérdekesebb viszont az, hogy semelyik sem unalmas. Az első az újdonság erejével hat, amikor ugyebár legénybúcsú címszóval Vegasba szökik a kankvartett, és ott bulizza ki magát, majd ezt a második epizódban tökéletesen megismétlik, csak éppen Thaiföldön. A harmadik részben pedig mindezt azzal koronázta meg a Farkasfalka, hogy nem tartanak legénybúcsút, mondván: ne legyen baj. Persze, a baj és a srácok már-már szinonimái lehetnének egymásnak.

Egy mindenesetre atombiztos: ők azért mentek az egésznek, hogy életük legemlékezetesebb kalandját éljék át, végül azonban a miénk lettek azok, hogy semmire sem emlékeztek az egészből. Mégis azért szuper ez a trilógia, mert ebből tényleg kiderül, hogy miért is fontosabb a barátság mindennél – még a bulinál is.

MÁSNAPOSOK - ITAL HELYETT MÁSNAPOSOK-TRILÓGIA A TVGO-N:
- Másnaposok
- Másnaposok 2.
- Másnaposok 3.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Legendary Pictures/Kobal/Shutterstock

Filmek Neked!

Másnaposok

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)

Másnaposok 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Másnaposok 3.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)