Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők – Ron Perlman

  • TV GO
  • 2016. 07. 25., 16:13
  • Örök mellékszereplők

Hollywood meghatározó egyéniségei közül nem sokan mondhatják el magukról, hogy rendelkeznek oroszlán DNS-ekkel. Ez Ron Perlman esetében sem feltétlenül igazolható, de talán nem tiltakozna hevesen, ha egy kertipartin nyers zebrahúst szervíroznának neki.

Egy hangyányi rosszindulattal azt is mondhatnánk: Perlman egészen kiváló karriert csinált abból, hogy arcával le lehetne dózerolni a Kínai Nagyfalat. Emellett persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy emberünk minden idők egyik legszerethetőbb karakterszínésze. Hasonszőrű kollégái ráadásul duplán irigyelhetik, mivel ő azt is megtapasztalhatta, milyen érzés főszerepet játszani egy mozifilmben. A jó Ron azonban mégsem elsősorban Hellboyként véste be magát a köztudatba, hanem durunglelkű vámpírvadászként, durunglelkű orosz maffiózóként vagy éppen durunglelkű orosz mesterlövészként.


Hogy Perlman nem a Backstreet Boys vagy a Take That tagjaként fog befutni, az már idejekorán kiderült. Ám a Szépség és a szörnyeteg sorozatban – mely elsőként a megboldogult MSat csatornán futott hazánkban – máris kamatoztathatta azon szuperképességét, hogy a maszkmesternek csak minimális sminket kellett felvinnie rá a tökéletes végeredményhez. Ezt követően a mozivásznat épp úgy megjárta, mint a műszaki boltok „akció” feliratú DVD-tárolóit: hadakozott porszívó méterű patkányokkal a Rágcsálók 2-ben és nem sokkal nagyobb SS-katonákkal az Ellenség a kapuknál c. alapvetésben. Gonoszan hörgött medvedisznóemberként Dr. Moreau házikedvencei között, és vadászott savas vérű házikedvencekre az Alien 4-ben. Ron mellesleg a narrátor- és szinkronszakmában is legalább ilyen sokszínű karriert épített, például a Fallout című poszt-apokaliptikus PC-játék jelmondata („War… war never changes”) is tőle származik.

Ron Perlman a TV GO-n:

Boszorkányvadászat

Conan, a barbár

Huckleberry Finn kalandjai

MÉG TÖBB MELLÉKSZEREPLŐ:
- Az örök mellékszereplők – Michael Wincott
- Az örök mellékszereplők – David Morse
- Az örök mellékszereplők – Gary Busey
- Az örök mellékszereplők – Clint Howard

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: Europress/Frederick M. Brown, Jerod Harris / Getty Images

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

Boszorkányvadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2010)

Conan, a barbár

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)