Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már gyülekeznek az ügynökök a TV GO-n

  • TV GO
  • 2019. 05. 30., 12:00

Neutralizálókat feltölteni, napszemüvegeket felvenni, a mozikba ugyanis május 30-án érkezik az új Men in Black-film, a TV GO-ra pedig az előzményfilmek.

Will Smith és Tommy Lee Jones több mint egy évtizeden át védelmezték az emberiséget a mindenféle idegen eredetű, emberekbe belemászó entitásoktól, és bár elsőre elképzelhetetlennek látszott, hogy mások tűnjenek fel az ügynökség kötelékeiben, most mégis átadták a stafétát az újabb generációnak.

K és J ügynök ugyanis már elhagyták az ügynökséget, az ő helyüket veszi át két újabb betű, H és M (Chris Hemsworth és Tessa Thompson), akik ismét idegen lényekkel néznek szembe: ahogyan a cím is ígéri, az egész Földet bebarangolva kell rájönniük, ezúttal milyen formában álcázzák magukat az idegenek, és persze meg is kell akadályozniuk a szokásos tervüket, hogy eltöröljék az emberiséget a Föld színéről. Nem maradnak teljesen magukra, az aranykorból azért feltűnik az Emma Thompson által alakított O ügynök, akit már a 2012-es Men in Black 3-ban is megismerhettünk. Mellette fog nagyágyúskodni Liam Neeson is, aki az ügynökség brit szekcióját vezeti majd.

Készülj fel a Men in Black-történelemből a TV GO segítségével!

- Men in Black: Sötét zsaruk
- Men in Black 2: Sötét zsaruk 2
- Men in Black 3: Sötét zsaruk 3

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: GILES KEYTE

Filmek Neked!

Men in Black - Sötét zsaruk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (1997)

Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2002)

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)