Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kedd esték a Moziklubbal: ufók és szerelmek

  • TV GO
  • 2019. 05. 28., 20:26
  • Akció-Kaland

Legyen szó bármilyen érdeklődési körről vagy korosztályról, nálunk mindenki megtalálja a számítását!

Tudtad, hogy a Moziklub kínálatában több ezer órányi film és sorozat pályázik a kegyeidért? Igen, tényleg elképesztő mennyiségű néznivalóval várunk, ezért alkalomról alkalomra mindig próbálunk egyfajta útmutatóval kedveskedni a könnyebb választást segítendő. Ma este sorozatokra vadászunk!

Nézzük át először a FOX+ sorozat kínálatát!

Ghosted: Parás páros. Leroy Wright (Craig Robinson), a minőségében kérdőjeles nyomozó nem éppen a legélesebb kés a fiókban, és valószínűleg az egész életét a karikás fánkok szorításában töltötte volna, ha nem rabolják el. Ugyanezek a valakik felelősök annak a Max (Adam Scott) nevű srácnak az eltüntetéséért, aki szerint a feleségét elrabolták az idegenek. A két puhányt egy titkos szervezet szemelte ki és bízta meg azzal a feladattal, hogy inkognitóban göngyölítsék fel Los Angeles környékén regisztrált paranormális események hátterét. Eltérő személyiségek csatájának lehetünk szemtanúi ebben a bájos, olykor véres akció-komédiában, ami egyfajta X-akták paródiának is elmegy. Apropó, Adam Scott! Hamarosan folytatódik négyszeres Golden Globe-győztes Hatalmas kis hazugságok; a második évad nagyjából két hét múlva érkezik a képernyőkre.

A Paramount+ gyűjteményében olyan kincseket találhatsz, mint amilyen az Egyesült Államok egyik legmenőbb reality műsora, a Kamureg. A sorozat készítői olyan pároknak szerveznek találkozókat, akik eddig csak és kizárólag a virtuális térben flörtöltek vagy jártak egymással. A romantikus drámai elemekkel dúsított Kamureg főszereplői hétköznapi emberek, akik valamiért nem mernek vagy nem akarnak találkozni internetes szerelmükkel, az úgymond "Caps Lock Ő-jükkel".

via GIPHY

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Frederick M. Brown - Getty images

Kategóriák: Akció-Kaland

Filmek Neked!

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)