Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A megoldás kulcsa

  • TV GO
  • 2019. 06. 10., 11:01
  • Yellowstone

Továbbra sem egyszerű az élet Yellowstone-ban. A rendőrök még mindig Rip medvés ügyén rágódnak, miközben a Dutton család romjaiban hever.

Eső, hegytető és egy szétmarcangolt medve. Ennél idillibb képet Yellowstone-ról mostanában aligha festhetnének. Rip ügyének felgöngyölítéséhez pedig már John-ra is szükség lesz, hiszen amikor az önvédelmet bizonyító töltényhüvelynek is "nyoma vész" a seriff zsebében, ott azért már elég komoly problémák adódnak a hűség témakörében. John feje felett egyre több viharfelhő gyülekezik és nem igazán áll mellette a családja sem, hogy valahogy kimásszanak ebből az egészből.

Jamie a nagy romantikázással totálisan aláássa magát, de még a nevét is, amire John meg is jegyzi, hogy egyetlen közös van már csak benne és a fiában és az a vezetéknevük. Mélyütés, de sajnos igaza van. Ezek az idők nem a szabad választásról szólnak ebben a családban, főleg akkor nem, ha több, mint száz éve a családodé a földterület és a birtok is, vagyis már nevet szereztek maguknak a vidéken.

Paramount Network

Ráadásul ha mindez még nem lenne elég, John kiadja a parancsot és Jamie egy tollvonással lekerül minden családi papírosról. Se nem jogi képviselő már, se nem aranykártya és autóbirtokos a Duttonok kontójára. A nyilvános, Beth általi kivégzés pedig akár kínos is lehetne, ha csak nem erre várt volna Jamie eddig is, mert most már szabad. John azonban nem áll meg ennyinél... Szerencsére itt van nekünk egy oknyomozó újságíró is, aki hetek óta megfigyeli a Dutton család ügyes-bajos dolgait. Meglepő mód mégis az igazság érdekli és a korrupció leleplezése, ezzel pedig John Dutton kivéreztetése is terítékre kerül. John jelenleg mindössze két emberre számíthat, az egyik Rip, a másik pedig meglepetésre éppen a lánya, Beth.

Rip közben beépített embert küld Rainwaterhez, hogy kiderítse mi folyik John háta mögött. A titkot pedig lelepleződik végre, így szépen gyűlnek tovább a problémák.

Paramount Network

Eközben Kayce is előkerül, aki meglepetésre bejelenti, hogy haza akar jönni és megmenteni valamit, amit a fiára hagyhat. Hoppá! Nem várt fordulat, hogy miközben egy fiút elveszít John, visszakap egy másikat. Eközben a barakk is kezd egyre népesebb lenni, mert az új lány mellé, Kayce is csatlakozik hozzájuk.

Paramount Network

Monica-t közben hazaviszi az apja magukhoz, ahol a szintén kerekesszékes anyja és a síró kisfia a legkevésbé sem hozza vissza az életbe, amitől esélyes, hogy depressziós lesz.

Ami az újságírónkat illeti, Jamie úgy dönt, hogy interjút ad neki, amiben azt fejtegeti, hogy az apja örökségét csak úgy védheti meg, ha ehhez előtte tönkre teszi az apját. Hogy ebből mi lesz hosszútávon, az egy igen érdekes és jó kérdés, lévén, hogy John megmondta, hogy aki az útjába áll és a tulajdonát, az örökségét fenyegeti, annak nincs kegyelem.

John eközben mindössze egyetlen feladatot ad Rip-nek: tűntessen el mindent és mindenkit, aki a vesztét akarja. Az első szerencsés pedig Rainwater, aki egy ló hátán végzi, kötéllel a nyakában, majd miután elmondja az igazat Kayce-nek is arról, hogyan fogja kisemmizni és tönkretenni az apját, egyszerűen csak elhajtják a lovat alóla...

Beth eközben lakberendezési tanácsokkal próbálja ellátni a most már hivatalosan is rákos John-t, hogy talán érdemesebb lenne kisebb étkező asztalt vennie, ha már úgyis csak ketten ülnek le hozzá. John levezetése alapján azonban Beth még mindig nem érti, hogy mit jelent egy asztal, megannyi székkel és terítékkel. Azt, hogy ez egy lehetőség egy biztos pont a családnak, azoknak akik fontosak, hogy nála mindig lesz hely a számukra.

Hogy őszinte legyek, az első pár résznél egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz ez a sorozat, de az lett és biztosra veszem, hogy amiből az első évadban csak kóstolót kaptunk, azt a második évadban már főételként fogják nekünk felszolgálni a készítők, mivel ezennel a Yellowstone első évada hivatalosan is véget ért.

Ha nem bírsz várni, nézd meg online a Yellowstone teljes évadát az első rész premierje után a TV GO-n a MoziKlub kínálatában!

Ha nem rendelkezel MoziKlub előfizetéssel, Telekom TV előfizetőként ITT, önálló online csomagban pedig ITT tudsz előfizetni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Paramount Network

Kategóriák: Yellowstone

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)