Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Akció, természet, hamburger – a TV GO heti ajánlata

  • TV GO
  • 2016. 08. 02., 06:30

Élvezd a TV GO változatos filmkínálatát számítógépen, mobilon és tableten - bárhol, bármikor!

3 nap a halálig (amerikai akciófilm, 2014, 16+)

Mindenki tudja, hogy egy titkos ügynök élete nem csupán játék és mese, pláne, ha két lövöldözés között volt ideje udvarolni, házasodni és gyereket vállalni. Ebben a cipőben jár Ethan Runner (Kevin Costner), aki a cég leghatékonyabb melósa. Egy napon a sors azonban szembesíti a valósággal: ő sem hallhatatlan. Élete utolsó hónapjait a családjával szeretné tölteni és visszavonult veteránhoz méltóan tinédzserré érett kislányával foglalkozni. Kiszolgáltatottságának híre azonban hamar rossz fülekbe jut és a gyógyulás reményében belemegy a „felajánlott” kétesélyes kényszeralkuba. Miközben a világ legveszélyesebb emberét üldözi, apaként is helyt kell állnia, ez a kettőség azonban számtalan kényes helyzetbe sodorja. Akciófilm családi drámával.

3 nap a haláligLuc Besson filmje a TV GO kínálatában

Foto: Europress / Anthony Harvey - Getty images

Méhek világa (svájci-német-osztrák dokumentumfilm, 2012, 6+)

Zümmögő csíkos barátaink az emberi élet elengedhetetlen partnerei, azonban a jól fizető környezetszennyezés az életükre tör és évente milliónyi példányuk pusztul el. A méhek megmentése mindannyiunk jól felfogott érdeke lenne, azonban mint oly sok sürgető zöld téma,úgy az ő ügyük is szinte csak párbeszédek elcsépelt témája. A közöny ellenére azonban sokan próbálnak tenni a szorgos mézelők érdekében. A méhek világa hiteles betekintést nyújt a kaptár lakók mindennapjaiba, és tüntetően hívja fel a figyelmet életünkben játszott kiemelkedően fontos szerepükre. Hajrá méhek!

Ismerd meg a világ nélkülözhetetlen hőseit a TV GO-val!

Illusztráció: sictiam.fr

Derült égből fasírt (amerikai animációs film)

Flint Lockwood egy Isten háta mögötti kis halászfalu szülöttje, aki gyerekkora óta egy közjót szolgáló tudós szeretett volna lenni. Bozontos szemöldökű édesapja azonban a heringben látta a jövőt és nem értékelte fia tehetségét. Flint azonban nem adta fel, és egy napon feltalálta az éhezők megváltóját, a gépet, amiből bármilyen finom falatot elő lehet állítani. A tőke azonnal a projekt mögé áll, azonban a kapzsiság ismét legyűri a józan észt, és a mesteri találmány hirtelen a világ ellen fordul…

Derül égből fasírt – egy meg nem értett tudós mókás és tanulságos története a TV GO-n

A TV GO AJÁNLJA:
- Válogatás a TV GO nézőinek aktuális kedvenceiből!
- Családi mozizás a TV GO-val!
- Filmek, amikről nem maradhatsz le! - a TV GO heti ajánlata
- Üdítő mozifilmek a TV GO nézőinek ajánlásával!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: dailymotion.com, sictiam.fr

Foto: Europress / Anthony Harvey - Getty images

Filmek Neked!

3 nap a halálig

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Derült égből fasírt

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)