Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Aladdin ismét rendesen megdörzsölte a lámpást

  • TV GO
  • 2019. 06. 02., 06:43
  • Akció-Kaland, Animáció, Akkor és most

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Év elején készítettünk egy kisebb összefoglalást arról, hogy milyen évnek nézünk elébe a legnagyobb animációs filmgyár szempontjából, erről a listáról pedig mi is kiszemeltünk egy-egy igazán szemrevaló címet. Nos, bár még csupán csak az év első felében vagyunk, úgy gondoljuk, hogy a már bemutatott attrakciók mindegyike szépen teljesített. És ez nincs másképpen az arab világban játszó klasszikus élőszereplős újragondolásának esetében sem – Disney & Aladdin: gratulálunk, szuperül sikerült ez is.

Aladdin történetét talán senkinek sem kell bemutatni: sorozatunk egy korábbi epizódjában már összegyűjtöttük a Disney egészestés animációit, melyek mindenképpen eredetinek mondhatók a kis rablósrác életéről. Ami viszont pár héttel ezelőtt érkezett a mozikba, az talán minden képzeletet felülmúl: a Disney-nek lenyűgöző módon sikerült abszolválnia ezt a remake-t, amelyekben a szereplők immár mindegyike hús-vér ember, ám az eredeti történet így még szerethetőbb lett, mint valaha volt.

Forrás: IGN

Az új filmben sok minden ismerős, de sok az új is, a dallamok továbbra is ismerősek maradtak. TUDTAD-E, hogy…

  • a több mint negyed évszázada, 1993 decemberében mozikba került animációs változatból Jágó papagáj magyar hangja ugyanazé, Kassai Károlyé maradt?
  • Aladdin énekhangját annak idején Miller Zoltán adta a rajzfilmhez, most fia, Miller Dávid (Mena Massoud) énekel a fiatal rabló hangján?
  • a szultán szerepét ugyancsak fiú vette át az apától: Benkő Gyula után Benkő Péter szólal meg
  • Bolba Tamás, az animált Aladdin magyar hangja is visszatért, aki ezúttal zenei rendezőként működött közre.

Tartsatok Velünk ezen a héten is: NÉZZÉTEK MEG AZ EREDETI FILMET a TV GO-n, válogassatok Disney-filmtárunkból vagy olvassátok el további cikkjeinket a Disney-mesedélután sorozatban!

Ha eddig nem tetted meg, hip-hop, mindenképp nézd meg az új, élőszereplős filmet a népszerű és elismert Guy Ritchie rendezésében, aki most is óriásit alkotott a mozivásznonra, a trailert itt találod.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció, forrás: TV GO / Fórum Hungary

Kategóriák: Akció-Kaland Animáció Akkor és most

Filmek Neked!

Aladdin

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1992)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)