Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lucy – Sok hűhó egy pendrivért

  • TV GO
  • 2016. 08. 04., 06:30

Na, mi kell egy filmhez, ami az agykapacitás kiterjesztéséről szól? Hát persze, hogy mindenféle agyműködés azonnali beszüntetése.

Luc Besson 2014-es filmje olyan, mintha két azt megelőző alkotását, a Taxit és a Nikitát egybegyúrta volna az 1988-as kultikus animével, az Akirával. Ez az öszvér akció szempontjából nem is sikerülhetett volna jobban: pont annyi üldözés, lövöldözés és telekinézis van filmben, hogy az végig feszes tempót tudjon diktálni. Telekinézist mondtam? Nem véletlenül. A Lucy-ban úgy hemzsegnek a természetfeletti energiák, hogy még a Hihetetlen magazin sokat látott olvasótáborának is tátva marad a szája. Sajnos azonban a sok akció, meg a tárgyak reptetése teljesen kiszorította az értelmet a filmből.

ethosreview.org

A történet szerint Lucy (Scarlett Johansson) egy elég átlagos egyetemista lány. Az átlagosnál talán egy kicsit rosszabb ízléssel a ruhák terén és az átlagosnál sokkal rosszabb ízléssel a pasik kiválasztását illetően. Ugyanis a filmben sok vizet nem zavaró barátjának hála a koreai drogmaffia karmai közé keveredik. Akik azon kívül, hogy látszólag minden különösebb indok nélkül lőnek le mindenkit, még arra sem restek, hogy bevarrjanak Lucy hasfala mögé egy zacskó kísérleti állapotban lévő drogot, hogy így csempésszék az új anyagot Európába. Persze a drogárusok nem kifejezetten túlművelt népség, be is próbálkoznak az igencsak szemrevaló hősnőnél, aki miután visszautasítja a gonosztevők közeledését, pár igen udvariatlan hasba rúgással lesz gazdagabb.

A SZEREPLŐK TOVÁBBI FILMJE A TV GO-N:
- Transzcendens
- Ave, Cézár!
- Támadás a Fehérház ellen 2. – London ostroma

Csakhogy a furcsa új drogot tartalmazó zacskó a rúgásoktól kiszakad, és elkezd egy az egyben felszívódni Lucy szervezetében. Hősnőnket pedig nem olyan fából faragták, hogy majd egy kilónyi tiszta drogtól csak úgy feldobná a pacskert, mint minden normális ember. Lucy elkezdi „kolonizálni” agyának eddig kihasználatlan részeit, aminek köszönhetően ember feletti képességekre tesz szert. Minél nagyobb részét uralja az agyának annál erősebb lesz. Azonban minél nagyobb erőre tesz szert annál jobban leterheli a szervezetét, aminek köszönhetően mindössze 24 órája marad, hogy rájöjjön mihez is kezdjen. Ja, és szerepel itt még Morgan Freemani is, aki a filmbe beemelt narrátor és biodíszlet szerepetét tölti be, a tőle megszokott magas színvonalon.

moviepilot.com

Akik képesek felülemelkedni azon az aprócska tényen, hogy a film agykapacitásos háttere úgy hülyeség ahogy van. Valamint azon, hogy ez a film tényleg nem szól másról, mint hogy egy eléggé áttetsző felsőben morcosan néz emberekre, akik ennek következtében vagy elrepülnek, vagy valami sokkal rosszabb történik velük. És akik még nem unják Morgan Freeman tudálékos és szájbarágós stílusát, azok mindenképpen vessék rá magukat erre a nem mindennapi telekinetikus agymenésre.

A Lucy augusztus elejétől elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: moviepilot.com, ethosreview.org

Filmek Neked!

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)