Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Merida, a bátor: Jól vigyázz, hogy mit kívánsz!

  • TV GO
  • 2016. 08. 06., 08:30

Mese egy talpraesett hercegnőről, aki a sorsa elé kívánt menni.

Bizonyára mindenkinek lapul a fiókjában egy titkos lista számtalan érdekes kívánsággal. Földi vágyaink legjavát szerencsére mi magunk is meg tudjuk teremteni, vannak azonban olyan kívánalmak, amiket bizony tényleg csak a csoda válthat valóra. Volt idő, mikor a szabad párválasztás is a lehetetlen küldetések közé tartozott, ennek tudományos okait a Trónok harca című sorozatból korábban már megismerhettük.

Merida hercegnő a morcos Fergus király lánya nem tartozik az átlagos kislányok közé. Már egészen kicsiként rajongott az íjászatért, első fegyverét is apjától kapta születésnapjára. Édesanyja, Elinor királynő már akkor se nézte jó szemmel kislánya különcségét, és áldozatos sanyargatás árán már csak azért is királylányt akart faragni kallódó gyermekéből. A szülői nyomás elleni lázadás valódi forradalommá nőtte ki magát, mikor Merida akaratának ellenére egy rakat férjpalántát próbáltak a nyakára sózni.

A nyakas kishölgy az erdei fények útjáról egy mágikus faszobrász banya műhelyébe keveredik, ahol számára egy elsőre előnyösnek tűnő üzletett kötnek. Az alku azonban balul sül el és a hercegnő akarata ellenére végzetesnek tűnő bajt hoz édesanyja fejére, aki szó szerint kifordulva önmagából lesz kénytelen szembesülni erőszakos nevelésének következményeivel.

Merida története, még ha látványában visszafogott is, nem fog csalódást okozni. Felkészült filmfogyasztóként néha kiszámíthatónak érezhetjük a történetet, de a szeretni való karakterek, a mókás konfliktusok és a tanulságos végkifejlet egy bájos, néhol vicces egyszóval, jóízű másfél órával szolgál mindenkinek!

Mi tetszett?
Merida imádnivaló karaktere, a szülők jelleme és a hercegek kiskamaszos hadakozása. És persze a három kisördög.
Mi az, ami nem?
A grafikai kidolgozottság megért volna még egy kis munkát, de a történet ezt könnyen feledteti, feltéve, ha nem vagyunk a 3D mágia szerelmesei.

Merida, a bátor - Egy szokatlan királylánytörténet a skót Felföldről a TV GO kínálatában!

KERESD A LEGJOBB RAJZFILMEKET A TV GO-N!
- Gru
- Gru 2
- Derült égből fasírt
- Zootropolis - Állati nagy balhé

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: wired.com

Filmek Neked!

Merida, a bátor

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs kalandfilm (2012)

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Derült égből fasírt

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)