Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megtörve címmel érkezik új sorozat az RTL Klubra

  • TV GO
  • 2019. 06. 09., 11:37

A 2006-ban három Oscar-díjjal is kitüntetett Ütközések című film alapján készült sorozat holnaptól az RTL Klub-on!

A Megtörve, ahogy az a benne szereplő karaterek nevéből gyorsan kitalálható egy török sorozat, de a minőségibb fajtából. Azonban mi így se válalkoznánka arra, hogy lekövessük kivel mi történik, pedig még el se kezdődött.

Némi összefoglaló azért legyen itt, mert kedvet az mindenképpen lehet kapni a május 10-én kezdődő sorozathoz:

Zeynep férje megszökik az országból, miután kiderül, hogy 10 millió euróval tartozik az alvilág fejnek, Velinek. A bűnöző pedig nem rest Zeyneptől követelini a pénzt, minek különleges súlyt ad, hogy mellé mág el is rabolja a nő kislányát. Mindezek mellett, Kadir, a hősies rendőrfelügyelő kénytelen végignézni családja elvesztését, ami érthetően egzisztenciális válságba löki.

Kerem, a nehéz sorsú fiú, aki épp a börtönből szabadul, egyből bele is keveredik egy rablásba, ráadásul önhibáján kívül megszúrja a váratlanul érkező ügyvédnőt, Cemrét.

A négy összetört szívű ember pedig egy kereszteződésben karambolozik össze egy esős estén.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: RTL Klub

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)