Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már az IMDb szerint is a Csernobil minden idők legjobb sorozata

  • TV GO
  • 2019. 06. 06., 11:32

A sokak számára igazi mércének számító IMDb-pontszámok is azt mutatják, új király van a sorozatok világában.

Az HBO Csernobil című ötrészes minisorozatától egy emberként alélt el a világ, és nem csak a kritikusoknál (a Rotten Tomatoes-on 95 %-on áll), hanem az IMDb Top 250-es listáján is az élre tört. Jelenleg 9,7 ponttal az első a legjobbra értékelt tévéműsorok között több mint 150 ezer értékelés alapján.

Felmerülhet azonnal a kérdés, hogy vajon a Trónok harcát (bár az utolsó évadot elnézve sejthető, hogy a sárkányos sorozat visszacsúszott) , a Drótot, esetleg a Breaking Badet körözte-e le, de egyiket sem, az eddigi legjobb tévéműsor David Attenborough Bolygónk, a Föld 2. című dokumentumsorozata volt, amely jelenleg 9,5 ponttal a második. A dobogó harmadik fokára Az elit alakulat csúszott 9,4 ponttal, ezt a Bolygónk, a Föld első része követi, és csak ezután következik sorrendben a Breaking Bad, a Trónok harca és a Drót. Érdekesség, hogy a Top 10-ben nagyobb túlsúlyban vannak azok a műsorok, amelyek a természettel, természetvédelemmel és környezetünk pusztításáról szólnak, ebbe a tendenciába simult bele a Csernobil is.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Filmek Neked!

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)