Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pénzt vagy életet

  • TV GO
  • 2019. 06. 06., 07:06
  • Minden, ami TV

Egy előleg nem előleg, kettő már majdnem, de még a három is talán kevés: felvetül a kérdés, hogy Magnum nem kér-e túl sokat egy elveszett bizsu megtalálásáért.

Mint utóbb kiderül, ennek az őstehetségnek egyszerűen nem lehet nemet mondani. De miért is mondjon Higgins nemet, ha egy féltett ékszerének megtalálásáról van szó. A csinos asszisztens nyakláncának ugyanis lába kélt, és természetesen Magnumnak se kell kétszer mondani, hogy felkutassa azt - még akkor se, ha derékig érő tengerpart fenekére kell merészkednie a hölgy társaságában.

Forrás: CBS

Egy élet azonban sokkal fontosabb: legújabb megbízását nem csak azért nem mondja vissza, mert már nagyon rég volt fizetős megbízatása, hanem azért is, mert maga is járt már hasonló cipőben. Egy rákos beteg siet segítségére, akinek relatíve sürgősen csontvelő-átültetésre lenne szüksége, ám a legmegfelelőbb donort, testvérét idestova 8 éve nem látta. Magnum ezért is kényszerül háromszor is Higgins segítségére (megjegyezzük: szerintünk már itt tudta Magnum, hogy hol is van az a nyakék...)

A testvért Magnumnak kell természetesen a slamasztikából kihúzna, akit egy banda egy nagyobb összeg elrablásával gyanúsít, és mindenképpen a fejét akarják. A nagy kérdés viszont az, hogy a rég elvesztettnek hitt családtag akar-e segíteni a lassanként gyengülő bátyjának, aki mèg egy videóban is üzen a szélhámosnak tűnő testvérnek szuperkopónkon keresztül. Magnum ugyanakkor maga is kétségek között kínlódik a helyzettel, hiszen fel-felrémlik egy elfeledettnek tűnt eset még bagrami szolgálatának idejéből...

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: CBS

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)