Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sötét vízió 2039-ből

  • TV GO
  • 2019. 06. 06., 18:35
  • Sci-Fi

Miután egy nagyon furcsa alakzat rajzolódott ki a bögrémbe száradt reggeli kávém lenyomatában, gyorsan szemügyre vettem a gyanús minta mentén szerveződött nedves kávéőrleményt. A rejtélyes barna folt kavarogni kezdett, és egy bizarr látomásba ringatott.

2039, Randomville

A fátyolos égbolton át sápatag fényt lehelt rám a nap. A gazdasági nagyságok feláldozták a bolygót a profit és a hatalom oltárán, az Északi-sark mélyén lapuló javakért 2032-ben vívott háborúban a teljes jégpáncél megsemmisült, a partmenti városok méteres víz alatt, a globális hőmérséklet 2,38 fokkal magasabb az ipari forradalom előtti időkhöz képest. A brazil esőerdők 5 éve lángolnak, miután az esőhiány miatt nincs, ami gátat szabna a pusztításnak. A szélsőséges időjárás teljesen felborította a világ ma ismert rendjét; és hogy a 2027-ben kipattant, és az azóta is tartó klímapánik hány áldozatot követelt, arról becslések sincsenek.

Randomville népe azonban teljesen más okból izgatott. A 100 milliós városba költözött cég megkongatta a vészharangot, és a túlnépesedés ellen harcol. A 2037-ben alapított vállalat egy botrányos szolgáltatással kínál alternatív megoldást a "9 milliárdos" problémára. A deal értelmében az emberek lemondanak földi életükről, hogy testükért cserébe tudatuk virtuális térbe való feltöltése után online élhessenek tovább. Az átmentett életnek persze ára van, nem mindenki jogosult a deluxe csomagra. Viszont egyre többen vannak, akik szerint a cég nem kínál mást, mint a digitális hallhatatlanság ígéretébe csomagolt halált. A rémisztő víziónak egy arcomhoz csattant galacsin vetett véget: ilyen gyorsan bögrét mosni még soha nem látott senki. A sötét vízió után hasonlóan lehangoló filmek következnek. Íme!

via GIPHY

Egy nem is olyan elképzelhetetlen jövőképet mutat be A beavatott. Chicagoban a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az új kotta szerint a világban dúló háborúkért nem a gazdasági szereplők, a politika vagy a vallás, hanem az emberben lappangó eredendő rossz a felelős. Mikor valaki16 éves lesz, akkor el kell döntenie, hogy a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez csatlakozik. A főhős Beatrice kilóg a sorból, ő az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Ilyen skillekkel nyilván nem lehet a hatalmat szolgálni, de mit tehet egy Elfajzott a rá vadászó "normálisak" ellen?

via GIPHY

A Moziklub bőven tartogat izgalmakat a borús jövővel számolóknak. Tényleg, mikor láttad az Éhezők viadalát utoljára?

via GIPHY

Csütörtöki ajánlónk harmadik tagja a Feledés, amiben a Földet nem az emberiség, hanem az idegenek tették tönkre. Persze vannak túlélők, akikre sajnos a kozmikus ellenség drónjai vadásznak. Nincs mese, a maradéknak meg kell küzdenie a messziről jött ellenséggel. A küldetés egyáltalán nem lehetetlen már csak azért se, mert Tom Cruise viszi a főszerepet. A stáblistán ott van valaki a Trónok harca szereplői közül - de vajon ki lehet az?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Sci-Fi

Filmek Neked!

A beavatott

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)