Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül 736. - Lucifer visszatér, a mocsárszörny nem

  • TV GO
  • 2019. 06. 07., 09:49
  • Zacc nélkül

Akik beleélték magukat a mocsárszörnyes sorozatba, azoknak sajnos van egy rossz hírünk, a Lucifer-rajongók viszont örülhetnek. Az is kiderült, hogy az Uncharted moziváltozatát jövőre mutatják be, a Blumhouse pedig az igazmondó bűvös golyóról csinál horrort.

Végre dátumot kapott az Uncharted film

Harminc, de még inkább harmincöt felett elképzelhető, hogy nem mond sokat az Uncharted cím, de a lényeg az, hogy ez az egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező konzoljáték, aminek filmes változatáért már sok-sok éve kitapintható igény van. Ehhez képest a munkálatokat eddig leginkább a káosz jellemezte, annyira, hogy hosszú ideig azt lehetett hinni, hogy ez a projekt végleg elhalálozott. Azonban a Sony megelégelte a dolgot, és végre pályára állította az Uncharted filmet, Tom Hollanddal a főszerepben, így 2020. december 18-án gazdagodhatunk egy modern Indiana Jones-szerű filmmel, amit meghintenek jó sok akcióval. Mondjuk azt érdemes még megemlíteni, hogy a Sony nagy igyekezetében, hogy dátumot ragasszon a film mellé, sikeresen egy időpontra tette azt a Steven Spielberg rendezte West Side Story adaptációval, amiben szintén egy felkapott fiatal színész viszi a főszerepet: Ansel Elgort.

Egy jó és egy rossz hír a sorozatok rajongóinak

Nem kell megijedni a jó hír elég jó, a rossz meg egészen kicsi, de még az is lehet, hogy inkább viccesen szomorú. Először is: már biztosan lesz Lucifer ötödik évad a Netflixen. A pokol urából nyomozósegéddé avanzsált, és ezzel a patákat angol akcentusra cserélő Lucifer az utóbbi időben sok viszontagságon ment keresztül, köztük egy kaszáláson. Most viszont úgy látszik a rajongók megnyugodhatnak, mert nem hagyják befejezetlenül a történetet, de egyben ez most azt is jelenti, hogy az ötödik sajnos az utolsó évad is lesz. A Lucifer egyébként 10 új résszel tér vissza a fináléjára. A rossz hír pediglen az, hogy már megint a DC-rajongóknak kell csapásokat elszenvedni, mivel a frissen indult Swamp Thing sorozatot le is lőtték mindössze egyetlen epizód után. Abban persze mindenki egyetérthet, hogy nem ért senkit nagy veszteség, nem is értjük, hogy eleve miért gondolták jó ötletnek a mocsárszörnyes sorozatot, de ez kicsit azt is mutatja, hogy a DC jelenleg a sorozatai terén is gondokkal küszködik, pedig eddig legalább azok működtek.

A Blumhouse máris kitalálta a legújabb dolgot, amitől rettegnünk kéne

A Blumhouse stúdió neve hallatán nem feltétlenül a minőség ugrik be először, hanem a futószalagon gyártott, alacsony költségvetésű horrorfilmek, amelyek közül a nagy számok törvénye alapján 1-1 mindig hatalmas siker lesz, és rengeteg pénzt hoz. Elég csak a Boldog halálnapotra, a Paranormal Activityre vagy A bűn éjszakájára gondolni, vagy ezek sokkal silányabb folytatásaira. Most a Blumhouse-nál újabb mumust találtak, ami nem más, mint a bűvös 8-as golyó. Az új film főgonosza tehát az a tárgy lesz, amelyik nálunk annyira nem, de külföldön benne van a köztudatban: egy olyan kérdést kell feltenni a golyóbisnak, amely foglalkoztat minket, majd miután megrázzuk a kis tárgyat, 20 különböző válaszlehetőséget ad, amelyet aztán ki-ki a maga hiszékenysége alapján saját életére vonatkoztathat. Igen, ebből készül majd a Blumhouse legújabb horrorja, amelynek már a rendezője is megvan: Jeff Wadlow ül majd a direktori székben, aki már rutinos Blumhouse-os, ő rendezte a Felelsz vagy merszet is, sőt, az említett film forgatókönyvírói, Jillian Jacobs és Chris Roach felelnek majd a történetért.

További filmes híreket itt találsz!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 2019 DC Universe

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

Felelsz vagy mersz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)