Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egyik kutya, másik eb – Újabb Oscar-siker a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2019. 06. 07., 16:43
  • Dráma

A kedvenc. Mindannyian ezek vagyunk, ha jobban belegondolunk, csak egyetlen tényező a kérdéses: mettől meddig. Olyan ez, mint egy kicsit… királynak, királynőnek lenni. Csak a koppanás fájdalmasabb a végén.

Egy jó pár hónappal ezelőtt szarkasztikus címmel botránkoztattunk: minek ellenség, ha vannak rokonaid. Tagadhatatlan, hogy a legjobb családban is megvan apa és anya meg a nagyszülők kedvence, aki(ke)t mindenki féltve dédelget, de sokszor nem is sejlik fel annak a lehetősége, hogy a keblünkre emelt sarj milyen gonosz is tud lenni valójában. Nem azért, mert ilyennek született, pusztán csak vannak önös érdekei(k) – tisztelet annak a pokolian kevés kivételnek.

Forrás: TV GO / Fórum Hungary

Nincs ez másképpen a középkor és újkor fényes udvaraiban sem: a 18. század Angliája hadban áll a franciákkal, az éppen regnáló Anna (Olivia Colman) mégis végtelen békében tölti mindennapjait az őt kiszolgáló palotában. Nincsen nehéz dolga, hiszen legjobb barátja, Lady Sarah Malborough (Rachel Weisz) lesi minden kívánságát, aki – a királynő legközelibb szövetségeseként – még aktuálpolitikai kérdésekben is szívesen irányítja a dolgok folyását. Meg az uralkodót. Ezt az idillinek mondható állapotot csupán Lady Malborough rokona, az egykor arisztokrataként élő Abigail (Emma Stone) zavarja meg, aki szolgálólánynak vesz magához az uralkodó kegyeltje, de talán maga sem gondolta, hogy ezzel saját kiváltságos helyzetének ássa meg sírját. Merthogy Abigail sincsen fából.

Ahogyan Sarah-n egyre jobban elhatalmasodik az uralkodhatnék, az egyszerűbb, hétköznapibb dolgok egyre jobban Abigail kezébe kerülnek, aki csakhamar a királynő bizalmasává lesz tudásával, éles észjárásával és önzetlenségével. Igen, önzetlenségével, ami egyrészt A kedvenccé avanzsálja a lányt, másrészt pedig relatíve gyorsan macska-egér harcot szít az eddigi kedves kedvenc-rokonnal.

A magyar származású Rachel Weisz és az idei, legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjas Olivia Colman filmje,

A kedvenc már a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Fórum Hungary

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

A kedvenc

Színes, magyarul beszélő, brit történelmi dráma (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)