Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután – Rontó Ralph tovább zúz a TV GO-n is

  • TV GO
  • 2019. 06. 09., 06:53
  • Animáció

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Pár hete megérkezett – szóval nem tett túl nagy kárt a netben – de vajon minden maradt a régiben? Nos, nem, nagyon nem. Bár az idő rendesen múlik, de a szereteten és a jóságon még az sem fog, legyen az ember vagy egy nagyszerű játékhős.

Forrás: TV GO

A Game Over mindig elkerülhető

Ahogyan az első epizód is nagy sikert aratott, úgy hasított óriásit a 6-7 évvel később elkészült és vászonra került második epizód is az ősjátékok hőséről, Rontó Ralph-ról és Vanellope von Schweetz-ről. Bár sokat kellett várni a folytatásra, de úgy gondoljuk, mindenképpen megérte. A melák történetén keresztül egyszerűen megérthettük, hogy nem azért jó valaki, mert mindenben az első, hanem attól, hogy jó végzi, jó teszi a dolgát mindennap, és mindezt szeretettel viszi véghez, legutóbb pedig arra tanított bennünket, hogy bármilyen messze is legyünk szeretteinktől, a távolság nem foghat érzéseinken – különben az egész nem is volt olyan komoly, mint ahogyan azt képzeltük.

Bár nem tudjuk, hogy az alkotók kettejük történetére végérvényesen pontot tettek-e, mindenképpen érdekes véget ér kétepizódos utazásuk: a végére mindketten változnak, de megváltozik az Életről, a barátságról alkotott véleményük is. Megtanulják, hogy nem minden olyan szép és fényes, amilyennek elsőre látszik, de ha egymásban bízhatnak, tulajdonképpen bármi megvalósítható.

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - RALPH ÉS VANELLOPE KÖZÖS KALANDJAI A TV GO-N:
- Rontó Ralph
- Ralph lezúzza a netet

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: IMDB

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

Rontó Ralph

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Ralph lezúzza a netet

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film - (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)