Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Férfit látok álmaidban

  • TV GO
  • 2016. 08. 12., 06:30

„Én az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és nyomorúságosra. Rettenetes alatt olyan végletes helyzetet értek, ha valaki vak vagy nyomorék, és így csinálja végig az életét. Bármi, ami ezen kívül esik, az nyomorúságos, úgyhogy ha szerencsével túljutsz az életen, akkor örülj, hogy nyomorúságos lehettél.”

Woody Allen sok mindennel vádolható, azzal azonban nem, hogy idealista lenne. Ennek látszólag ugyan ellentmond, hogy több romantikus vígjátéka is tökéletesen naiv happy enddel végződik. Ha azonban moralizálni támad kedve – mint ahogy a Férfit látok álmaidban esetében is – akkor a végkifejlet legjobb esetben is csak realistának mondható. Annyit azonban a „spoiler” felirat lobogtatása nélkül elárulhatunk, hogy a szóban forgó filmben a földhözragadt egyedek vannak bukásra ítélve és a naiv álmodozóké a boldogság. Hogy Allen legnagyobb ikonja, Freud hogyan magyarázná a rendező átmeneti mentális pálfordulását, arról csak találgathatunk, tény azonban, hogy a Férfit látok álmaidban nem egy szokványos kicsengésű film. Legalábbis a Woody Allen-univerzumban semmiképpen.

Forrás: WoodyAllenPages


Helena és Alfie az ősrobbanás óta házasok, ám az öregúrra hetven felett egy napon rátör a kapuzárási pánik. Neje először kétségbeesik, majd úgy dönt, jósnője és az ezotéria segítségével fogja megoldani a hirtelen kialakult krízist. Lánya, Sally viszont be van oltva mágikus kövek, tarot-kártyák és a vonzás törvénye ellen. Utóbbi azonban mégis hatást gyakorol életére, ugyanis zaklatott életvitele zaklatott élethelyzeteket teremt számára: tróger férje, Roy képtelen befejezni könyvét, így állandó anyagi zűrökkel küzdenek, és a konfliktusok következtében egyre lazábban értelmezik a házasság fogalmát. Mindeközben pedig Helena megbékél az egyedülléttel és rendíthetetlenül hisz a csoda erejében. Talán már ennyiből is egyértelműnek tűnhet, hogy a Férfit látok álmaidban Woody Allen-életmű nem éppen megismételhetetlen, de nyugdíjas éveinek kétség kívül szórakoztató darabja.

Hamarosan látható a TV GO-n!

KEDVENC NEUROTIKUS RENDEZŐNK FILMJEI A TV GO-N:
- Blue Jasmine
- Rómának szeretettel
- Bérgavallér (feliratos)


Illusztráció: Collider.com / WoodyAllenpages.com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Blue Jasmine

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Rómának szeretettel

Színes, szinkronizált, amerikai-olasz-spanyol vígjáték (2012)

Bérgavallér (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)