Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Spielberg horrorját csak éjjel nézheted

  • TV GO
  • 2019. 06. 11., 14:59

Egészen újszerű projekttel jelentkezik Steven Spielberg: horrorsorozatot készít egy streamingszolgáltatónak, és ha ez nem lenne még elég furcsa ismerve a rendező munkásságát, akkor eláruljuk: csak éjjel lehet majd nézni.

Aki esetleg azt hitte, hogy a streaming világában már nemigen lehet újat mutatni, azoknak a Quibi nevű cég üzeni, hogy igenis fel lehet még találni a spanyolviaszt. A Quibi ugyanis kifejezetten telefonokra szakosodott streamingszolgáltatást kíván létrehozni, és most már biztosan nagyot is fognak dobbantani, hisz nem kisebb név kereste meg őket ötletével, mint Steven Spielberg.

A rendező kicsit visszább vett a tempóból a Ready Player One után, bár ez nála persze nem unatkozást jelent, hanem azt, hogy "csupán" a Macskák filmváltozata, az új Jurassic World és az új Men in Black fölött producerkedik. Úgy látszik, kreatív energiáit mégsem tudja lekötni, így azzal kereste meg a Quibit, hogy hadd írjon nekik valamit, mert már ezer éve nem csikorgatta meg forgatókönyvírói agytekervényeit, és van egy nagyon jó horrorterve. Steven Spielberget meg azért nem sűrűn szokás elzavarni azzal, hogy vidd az ötletedet máshoz, így be is jelentették, hogy belátható időn belül jön a rendező horrorsorozata.

A szolgáltatás érdekessége, hogy egyes tartalmak csak bizonyos napszakokban lesznek elérhetők - pont egy horrorfilm esetében kézenfekvő, hogy sötétség dukáljon a sorozathoz, ne verőfényes napsütés. Mivel mobiltelefonon lesznek elérhetőek a tartalmak, a mobil által bemért tartózkodóhelyünk alapján pontosan tudja majd az alkalmazás, mikor kel fel a nap, és akkor elérhetetlenné válik majd a sorozat is - meg kell várnunk, míg éjfélt üt az óra, akkor nézhetjük csak tovább.

Nem csak Spielberg az egyetlen nagy név, Guillermo del Toro, Steven Soderbergh, Antoine Fuqua, Sam Raimi és Laurence Fishburne is együtt dolgozik majd a szolgáltatóval. A Quibi ilyen nevekkel a háta mögött elég hamar kalapozott össze a befektetőktől 1 milliárd dollárt az indulásra, így 2020 tavaszára már tervezik is az indulást. Sorozataik jóval rövidebbek (kb 7-10 percesek) lesznek, mint egy hagyományos sorozat. Évente mintegy 7000 részt akarnak legyártani, és nemes egyszerűséggel úgy nevezték ezt az új, nagyon rövid formátumú sorozatgyártást, mint a filmes elbeszélés legújabb, harmadik generációját.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

Filmek Neked!

A kém, aki dobott engem

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)