Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők: Marco Rodríguez

  • TV GO
  • 2019. 06. 11., 19:20
  • Örök mellékszereplők

Kaszás Géza mexikói dublőre, aki egy komplett karriert épített arra, hogy arcbőrét a Hold felszínéhez hasonló természeti formák borítják. Állkapcsán azonban mégsem a Saturn V. holdrakéta, hanem Steven Seagal ökle landolt. Többek között.

Nos, igen, a jó Marcót karrierje során egy hadseregnyi Sztanyiszlavszkij sem tudta volna beletuszkolni a jófiú szerepbe. Annál többet játszott viszont túszejtőt, bolti rablót, bandatagot, drogdílert, utcai szemetelőt vagy éppen szimpla gonosztevőt, aki lelkiismeret-furdalás nélkül köpködi tele haragosa postaládáját szotyolahéjjal. Az 1953-as születésű Rodríguez a Kaliforniai Egyetemen drámatagozatán végzett, 1980 óta pedig rendszeresen szerepelt sorozatokban, például a szép emlékű T.J. Hookerben, ahol természetesen latinó bandavezérként vívta ki a bevándorlási hivatal haragját. Aztán jött a Cobra, melynek nyitójelenetében Stallone rövid, de pártállami gyomorideg kiváltására alkalmas párbeszéd után („Dögvész vagy… és én a gyógyszer”) likvidálja a puskával fenyegetőző Marcót a helyi CBA-ban. Ő azonban mit sem tanult a történtekből, és az Ölve vagy halva című filmben újabb sarki vegyesboltot fosztogatott haverjaival, mígnem Steven Seagal az ortopédiára, majd a hullaházba küldte.

Azonban ez sem volt neki elég, a Pszichozsaru 2. című TY-kategóriás horrorkomédiában ismét holtan zuhant a sóletkonzervek közé. Ekkor betelt nála a pohár, és immár az ácskapocsfejű Glin Telle szerepében tért vissza a Star Trek – Az új nemzedékben. 1994-ben már a „címeres gyökér” érdeméremmel kitüntetett nyomozóként tűnt fel A hollóban, és ötpercenként fenyegette felfüggesztéssel szegény Ernie Hudsont. Nem kevésbé volt rokonszenves fazon a Millió dolláros bébiben sem, ahol is az Orvul Támadó Sittes Lotyó (18-as karikás Pom-Pom-karakter) edzőjeként tűnt fel. És bár az 2014-es Éjjeli féreg óta nem játszott emlékezetes produkcióban, még idén viszontláthatjuk ők Tarantio Volt egyszer egy Hollywoodjában.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)