Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek az emberfeletti teljesítményhez

  • TV GO
  • 2016. 08. 15., 06:30

Zajlik az olimpia Rioban, az ember pedig csak kapkodja a fejét, hogy éppen melyik emberfeletti teljesítménytől is menjen le hídba. Természetesen mindeközben kicsit azon is járatjuk az agyunkat, hogyan lehetnénk mi is ennyire gyorsak, erősek stb., mármint az évtizedekig tartó kemény munka nélkül, még jó…

Lucy

TV GO

A Lucy alapvetően egy ezo egyház promóciós filmje is lehetne, mivel összefoglalható annyiban, hogy: drogozd magad eggyé az univerzummal. Na, de ne egyszerűsítsük le ennyire Luc Besson 2014-es sci-fijét. A film főszereplője, Lucy (Scarlett Johansson) a rosszul megválogatott pasija miatt két opcióval találja szembe magát: vagy követi a frissen megboldogult szerelmét a másvilágra, vagy testébe rejtve csempészi a legújabb dizájner drogot. Nem minősül spoilernek, ha elárulom, hogy főhősnőnk az utóbbit választja. Pechsorozata azonban itt még nem ér véget, mivel a gyomorfalához erősített drogoszacsi megadja magát, mikor pár kifejezetten rosszmodorú drogcsempész hasba rúgja őt, aki pedig ahelyett, hogy egy iszonyat durva trippel kísérve halna bele a túladagolásba, inkább brutális erejű telepata lesz. Lucy ráadásul nem csak mindenkinél, de mindennél erősebb lesz, annyira, hogy még Morgan Freemant is meg tudja lepni. Ez azonban semmi ahhoz képest, amit mi nézők érzünk, mikor rájövünk, hogy végülis Lucy mire használja fel erejét.

Transzcendens

TV GO

A film ahol Johnny Depp annyira beleélte magát a bináriskód szerepébe, hogy ennek megfelelően nem is volt hajlandó két arckifejezésnél többet használni – igaz ez így is eggyel több mint mostanában mutatni szokott. Wally Pfister mikor az emberek „jobbá” tételéről gondolkodik, akkor már egyértelműen 21. századi válasza van a problémára: minek a satnya testünkkel szórakozni, mikor letölthetnénk az agyunkat egy szuperszámítógépbe, hogy aztán a világot behálózó internetes szupersztrádának köszönhetően váljunk minden embernél hatalmasabbá. Persze, ha mindez a valóságban történne meg, akkor biztos, hogy az a szerencsétlen/szerencsés, akinek az agyát digitalizálnák, nem egy jobb világ megalkotásába fogna bele, mint Dr. Will Caster (Johnny Depp), hanem egyből az összes Pokémon összegyűjtésébe. A Lucy-hoz hasonlóan 2014-es sci-fi ettől függetlenül még tökéletes szórakozást fog szolgálni minden lelkes újkori géprombolónak, na meg azoknak, akiknek a Terminátorból mindig azokat a jelentek hiányolták a legjobban, ahol a Skynet lelkivilágát ismerhetnék meg.

Gattaca

TV GO

Eléggé kirí ez a film az előző kettő sorából, de a lényeget tekintve (hogyan lehet izzadtság nélkül jobb embereket létrehozni) azonos velük. A Gattaca azonban pont azért válhatott klasszikussá, mert Andrew Niccol fogta a film génmaipuláció mániás és eugenika bolond világát, és akkora fityiszt mutatott nekik, hogy 1997-óta nem térünk magunkhoz. Ugyanis a tökéletesekre szabott világban, pont a tökéletlen Vincent (Ethan Hawke) ver mindenkire köröket. Persze nem akarjuk elvitatni az autóbalestben lebénult Jerome Eugene Morrow (Jude Law) szerepét se a dologban, se az Uma Thurman jelentette motiváció erejét. De az biztos, hogy a film konklúziója húsba maróan vezet minket vissza a felismeréshez, hogy jobbá válni még a fikcióban is csak kemény munka eredményeként lehet.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: TV GO, Warner Brothers

Filmek Neked!

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Transzcendens

Színes, szinkronizált, amerikai-kínai-angol sci-fi (2014)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)