Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hősök és elesettek

  • TV GO
  • 2019. 06. 12., 07:19
  • Minden, ami TV

Magnum ezúttal rögtön dupláz, mert nem csak egy, hanem máris két ügyet a nyakába kap egy este. Először egy elrabolt, majd megszökött lány lelki üdvét kell megmentenie, majd legjobb barátját, Rick-et kell kihúznia egy rablásból kettős gyilkosságba torkolló, szerelemmel átszőtt incidensből.

Magnum, aki mindig is híres volt nagy szívéről és legendás fogolytáboros élményeiről, ezúttal minden megszerzett tapasztalatát kamatoztatni kényszerül. Először egy fiatal lány elrablóit kell megtalálnia, majd a legjobb barátja romantikus története kerül a terítékre.

Egy látszólag átlagos házaspár lányát elrabolják Hawaii-n. A lánynak szerencsére sikerül megszöknie a fogságból, de a tettesek nem kerülnek rendőrkézre. Ekkor kéri fel a család Magnumot, hogy találja meg a tetteseket. A szálak sokáig tévútra viszik Magnumot és Katsumoto-t, akik ezúttal meglepetésre, már-már kéz a kézben fognak bele a nyomozásba. Magnum, hogy saját fogolytáboros élményeiből merítsen, Higginst is bevonja a nyomozásba, aki jógával próbálja meg helyre billenteni a fiatal lány lelki egyensúlyát.

101st Street Entertainment

A jóga hatására a lány végül meg is nyílik és Higgins-nek köszönhetően az emlékfoszlányok szagokkal és növényekkel egészülnek ki, amik mentén elindulva a nyomozás teljesen új irányt vesz.Rick, TC, Magnum és Higgins átfogó kutatással megtalálják a helyet, ahol a lányt fogvatartottták és egy szemtanút is, aki további információkkal tud szolgálni. Eközben kiderül, hogy az elkövető rendőri jelvényt viselt, ami Katsumoto számára súlyos biztonsági kockázatot jelent, mert mi van, ha az elkövető közülük való? Az ügy teljes hírzárlatot kap, Magnumék pedig tovább nyomoznak. Az egyre meredekebbé váló események láncolata közben kiderül, hogy a lányt és a családját is folyamatosan megfigyelés alatt tartották, ahogyan Magnumot is, és ennek még messze nincsen vége. Elrabolják közben a lány anyját is, de az indíték még mindig nem világos. Lehet, hogy a család mégsem olyan átlagos, mint ahogyan azt az elején gondoltuk?

Nem ma kell hősnek lenni

Magnum duplázása akár az előző részre is vonatkozhatna, hiszen itt szinte minden rész a hétkönapi hősök kultusza köré épül. A második fordulóban Magnum Rick segítségére siet, aki nyakig belekeveredik egy rablásba, ami kettős gyilkolkosságba torkollik. Rick szerelmes lesz egy lányba, Tony-ba, akinek a kártyapartik szervezése a hobbija és a munkája is egyben. Közben azonban szklerózis multiplexben szenved, ahogyan a testvére is, akinek a gyógyíttatásáért Rick segít neki összehozni egy igen ígéretes, komoly összegeket megmozgató játékot, ami azonban amilyen jól indul, olyannyira balul rosszul végződik: kirabolják az asztaltársaságot és elviszik a széfből is az összes pénzt. Ami pedig a rablásnál is nagyobb problémát jelent, hogy bár sok játékos örömmel hitelez a játékmesternek, az, aki nyerésre áll, na az biztosan nem fog ilyen engedményeket tenni, még egy beteg nőnek sem. És hogy meglegyen a hab a tortán, a nyerésre álló fél egy hirhedt bandavezér, Pascal Parata, aki mindössze 1 nap haladékot ad Tony-nak, hogy visszaszolgáltassa neki a ellopott pénzt. Rick ekkor veti be Magnumot, akihez TC, Higgins és még Katsumoto is csatlakozik. Az frissen összeverbuvált Szupercsapatnak sikerül kiderítenie, hogy két veterán katona rabolta ki a társaságot, akik azonban meglepetésre holtan végzik. A rablásról ezután hamar kiderül, hogy mindez talán nem csak a pénzről szólt. Valami más is eltűnt arról a játékasztalról, ami mindez idáig senkinek sem tűnt fel: egy kulcs, amiért sokan ölni is képesek. Az ügy kezd egyre bonyolultabbá válni és egyre több a kérdés is: miért akart két tiszteletben álló, egykori katona ellopni egy kulcsot? Kik végeztek a rablókkal és mi lehetett az indíték? Az ügy szép lassan kezd összeállni, a pénz megkerül, Tony letudja az adósságát Pascalnak és itt akár már mindenki boldog is lehetne, ha csak Magnum nem érezné azt, hogy nincs meg az, az ügylezárós érzése. No meg persze ha nem feküdne két halott katona a hullaházban is éppen. Nem is hagyja hát annyiban és tovább nyomozva visszafejti a szálakat, amik egy másik játékospartnerhez, Csenghez vezetnek, aki előszeretettel foglalkoztat tájokat, saját elmondása szerint munkaerőközvetítés címén. Na de milyen munkaerő közvetítő az, aki kényszermunkára fogja a jobb életre vágyó tájokat, akiknek jószándékból még az útlevelét is elveszi, szerinte csupán megőrzés céljából?

Nos hamar összeáll a kép: a külföldi munkaerő behozatal csupán álca, Cseng valójában rabszolgakereskedelmet folytat. A megtalált 27 útlevélhez azonban nincsenek meg a tulajdonosok, mert Cseng egy lépéssel folyamatosan Magnum és Katsumoto előtt jár. Nos, vajon mit szólna Mr. Cseng, ha Katsumoto a kereskedő feleségét is beidéztetné, mint bűnsegéd? És vajon mi történne a gyerekeivel, ha mindkettejüket börtönbe küldenék? A megoldás kulcsa innentől a Szupercsapat kezében van, ahol elengedhetetlen egy helikopter, néhány pisztoly és még néhány puska is.

101st Street Entertainment

Majdnem megfeledkezve a szerelmi szálról, bizonyára a rajongók felét most az izgatja, hogy a rész végén Rick és Tony közt lesz e valami, ami több, mint egy cserepes virág? Nos, ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, az viszont biztos, hogy "aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!"

101st Street Entertainment

Azt amúgy észrevettétek, hogy Magnum mennyire ironikusan csatolgatja a csengőhangokat a csapathoz? Higgins például kutyaugatással csörög, Katsumoto pedig a Bad Boys, Bad Boys-zal jelentkezik be. Erős kezdés, de abszolút stílusos!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 101st Street Entertainment

Kategóriák: Minden, ami TV

Filmek Neked!

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)