Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dave Bautista szívesen elverné Batmant

  • TV GO
  • 2019. 06. 12., 14:08

Aki máris gigantikus Marvel-DC crossoverre gondolna, ne tegye, Dave Bautista nem Draxként akarja elkalapálni a denevérembert, hanem Bane-ként.

A DC univerzum rajongóit már egy ideje foglalkoztatja, hogy milyen karakterek és színészek szerepelhetnek a további képregényfilmekben, például a készülő Suicide Squad-rebootban, és ismét arra jutottak, hogy Dave Bautista például tökéletes Bane lenne. A rajongói megnyilvánulások eljutottak a színészhez is, aki egy Twitter-bejegyzésben tette közzé tömör, ám annál lényegre törőbb véleményét: Elfogadom!

Bár egyelőre tényleg csak vágyálmok és Twitter-bejegyzések szintjén létezik a szereposztás, van több olyan körülmény, amely tényleg pikánssá teheti a történetet. Az egyik például az, hogy Dave Bautista nyilvánosan beszólt a Disney-nek és a Marvelnek is, amiért kirúgták A galaxis őrzői harmadik részének rendezőjét, James Gunnt. A színész a rendező egyik legnagyobb támogatója volt, és még az is elhangzott tőle, hogy ha Gunn megy, akkor ő is. A kedélyek lecsillapodtak, Gunnt azóta visszavették, ráadásul Bautista néhány napja azt nyilatkozta, hogy közte, a Disney és a Marvel között is szent a béke most már. James Gunnt viszont közben megkereste a nagy rivális DC, hogy rendezze meg a Suicide Squad-rebootot, amelyet el is fogadott. Sőt, Bautistát is megkeresték, akinek Peacemaker szerepét ajánlották fel, amelyet előbb elfogadott, később viszont időhiányra hivatkozva visszamondott. Azonban Bautista Twitter-üzenete alapján azonban az eddig szintén Marvel-zászló alatt Draxként szereplő színész mégis szívesen átruccanna a DC világába, és eljátszaná Batman egyik nagy ellenségét, akit legutóbb még Tom Hardy játszott a Nolan-féle Batmanben.

Bár lehet mindez valóban megmarad a rajongói fantáziák talaján, mégis megvan az ex-pankrátorban a potenciál, hogy eljátssza Bane-t, kérdés, hogy megfontolják-e ezt a DC-nél?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Képek forrása: Rob Kim/Getty Images for Remy Martin

Filmek Neked!

A galaxis őrzői

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)