Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Összekutyulva: egyik kutya, másik eb

  • TV GO
  • 2016. 08. 13., 10:37

Egy kutyás történet a Disney zavaros időszakából.

Talán túl fiatal voltam, mikor először találkoztam a Szájkosaras kosaras című kutyás elmeháborodással. Ezt követte a Beethoven, meg a cuki csivavás Gazdátlanul Mexikóban és az Úton hazafelé. Az általános vélemény az, hogy ezeknek a filmeknek igenis van létjogosultsága, és ezzel egyet is tudok érteni. Az, hogy egyfajta szorongással gondolok ezekre, az már a személyes tragédiám.

A most következő Összekutyulva egy 2006-os Disney produkció, olyan nevekkel, mint az örök Télapu Tim Allen, Kristin Davis és Robert Downey Jr..

A történet kulcsfigurája egy túlkoros eb, aki genetikai rendellenességének köszönhetően több, mint 300 éves. „Képzeljük csak el, mi mindent láthatott…” Tudósaink az örök élet titkát remélve különböző állatkísérletekbe (!) kezdtek, hogy a gént az ember javára fordítsák. Állatkísérlet? – Van benne és nem cuki.

Képforrás: Disney

A mutáns kutyát megszöktetik, és Dave "Télapu" Douglas családjába kerül. Miután a kutya megharapja a morcos családfőt, a mutáns anyag belekeveredik a vérébe, és megkezdődik az átalakulás. Igen, Tim Allen most kutyává alakul át. Ez elsőként érzékszervi tünetekben nyilvánul meg, aztán viselkedése is megváltozik. Az átmeneti létállapot egy rakat komikus (számomra inkább kínos) helyzetbe sodorja - mondhatni kutyavilág köszönt rá. Szerencsére pont családja gondozásába kerül és Lomposként még a gondolatait is hallhatjuk, emberül. Dave képes az alakváltásra is. Átalakulása közben egyfajta kutya-humanoidként négykézláb macskát is kerget.

Képforrás: Disney

A kutyaszőrben töltött idő jó hatással van emberi személyiségére, így végre a saját szűrén keresztül tapasztalhatja meg magánéleti bukásait. Rossz apa, férjként zéró. Ez a kavarodás két okból is jó. Egyrészt megoldhatja a történet bűnügyi vonalát, másrészt rendbe hozhatja elrontott magánéletét. A cuki-o-méter akkor csapja ki a maximumot, mikor Deb (Dave+Eb, bocsánat!) a gyerekei tudtára adja, hogy ő nem kutya, hanem Apa. Az, hogy ez megtörténhet, a csemeték számára szinte teljesen természetes.

Állati nyarunk van, így az olyan jeleneteken egyáltalán nem érdemes meglepődnünk, mint amilyen Dr. Kozak, azaz Robert Downey Jr. tárgyalótermi kirohanása: kutyaként veti rá magát egy gumibotra…

Az Összekutyulva felnőttként szigorúan gyerekek társaságában nézhető vígjáték, ők viszont egészen biztos, hogy élvezni fogják ezt a kedves, kellemes, vicces és romantikus családi vígjátékot.

Képforrás: Disney

A TV GO AJÁNLATA KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK:
- Összekutyulva (2006)
- Merida, a bátor
- A kis Nicolas nyaral
- Norm, az északi
- A fiú és a szörnyeteg (feliratos)
- Terhelt Terkel

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A kis Nicolas nyaral

Színes, magyarul beszélő, francia családi vígjáték (2014)

Norm, az északi

Színes, magyarul beszélő, ír-indiai családi animációs film (2016)

A fiú és a szörnyeteg (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)