Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy nap – ilyen az élet

  • TV GO
  • 2016. 08. 15., 19:07

Mindegyikünk életében fontos szerepet játszanak az évfordulók, így talán nem merész kijelentés, hogy ezekből a fordulónapokból életünk teljességgel leírható. Leírhatók kapcsolataink, barátságaink, szerelmeink: a legfontosabbakhoz fűződő viszonyunk.

Ilyen fordulópontokról szól az Egy nap című film is: Emma Morley (Anne Hathaway) és Dexter Mayhew (Jim Sturgess) kapcsolatát a diplomaátadójuk évfordulóiból ismerhetjük meg. Mindkettőjük életében nagyon fontos szerepet tölt be az együtt töltött nap, 1988. július 15-e, amikor egymás előtt felfedik a nagy titkot: az évek alatt igenis egymásba habarodtak, végül azonban erős barátság szövődött közöttük. Emma – a szilárd elvekkel és kellő ambicióval megáldott lány – és Dexter – a tehetős sármőr, akinek a világ egy nagy játszóteret jelent – útjai elválnak, ám az a július 15-e mindig összehozza őket.

A filmben megjelennek ügyes-bajos mindennapjaik, megismerhetjük barátságukat, vitáikat, reményeiket, elszalasztott lehetőségeiket, mosolyaikat és könnyeiket: az utazás során végül arra is rádöbbennek, mit is jelentett az a ’88-as nap, mit kerestek, mire vágytak annyira régen. A felölelt két évtized július 15-éiből kiderül, hogy mit is jelent számukra valójában a szerelem, mit tartogat számukra az életnek nevezett óriási játék, s végül helyére kerülnek az óriási kirakós darabjai.

Forrás: RANDON HOUSE FILMS / THE KOBAL COLLECTION

Igen, hajlamosak vagyunk olyan dolgok után rohangálni, amikről nem igazán tudjuk, hogy miért is ragaszkodunk hozzájuk, az igazán fontos dolgok pedig kifutnak a kezeink közül. A TV GO-n megnézhető film is erről szól: ne hagyjuk veszni azokat a dolgokat, amiket utólag megbánnánk, hogy elengedtünk… És ne engedjük el azokat, akikhez igazán ragaszkodunk…

Egy elgondolkodtató film, nagyszerű szereposztással és az élet legnagyobb fordulataival.

Az Anne Hathaway főszereplésével készült film megtekinthető a TV GO-n!

Hathaway és Sturgess filmjei a TV GO-n:
- Egy nap
- Felhőatlasz
- Az Őrzők legendája
- A sötét lovag - Felemelkedés

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Movies.com.pk

Filmek Neked!

Egy nap

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2011)

Felhőatlasz

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német fantasy (2012)

Az Őrzők legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál animációs film - (2010)