Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jennifer Lopez munkát keres

  • TV GO
  • 2019. 06. 18., 10:10

A megszokott romantikus komédia Jenifer Lopeztől. Se több se kevesebb.

A történet szerint Maya, aki egy szupermarketben dolgozik már évek óta, feljebb szeretne jutni a ranglétrán. A felsőfokú végzettség hiánya miatt álandóan elutasításokba ütközik. Egy meglepő állásajánlat azonban változást hoz az életébe. Hirtelen egy ismert cégnél kap előkelő pozíciót. Azonban nem minden fenékig tejfel, ugyanis nem igaz, amit az önéletrajzában állít.

A film amellett, hogy a szokásos romkomos köröket vonultatja fel újra és újra, arra próbál reflektálni, hogy ha kellő kitartással és erőbedobással dolgozunk, hazugságok nélkül is elérhetjük azt amire vágyunk az életben. Ez többé kevésbé sikerül is neki, de nem mindig a megfelelő módon.

Néhol a film kifejezetten unalmassá válik és túlságoson sablonos is egyben. A poénos próbálkozásokra mind lehet számítani, egy-két kivétellel, amiken viszont tényleg lehet derülni. De nem ez a jellemző.

Jennifer Lopez és Vanessa Hudgens karakterével egyébként nincsen baj. Kompromisszum nélkül lehozzák a kötelezőt, amit elvárnak tőlük, de semmi többet.
Közhelyes bölcsességek kimeríthetetlen tárháza a mozi. Olyan, mintha egy idézetes facebook oldal feedjében lapozgatnánk. De ez nem feltétlen baj, hiszen a célközönség is nagyjából ide lett belőve. Nincsenek rendezői bravúrók, sőt még a szerelmi szálat sem bontották ki igazán. Minden kicsit felületes maradt, mint a Jennifer Lopezen kívül eső karakterek és a szövegkönyv.

Természetesen itt is megcsillan Jennifer tökéletes alakja. Egy szexinek és egyben humorosnak szánt tánc keretein belül is láthatjuk a kivillanó lábait és a feszülős ruháknak hála az alakját is. Ezek talán a film tetőpontjai, ugyanis azt senki nem veheti el tőle, hogy nagyon szép nő.

Egyszer abszolút megnézhető a film mert amellett, hogy felületes és közhelyes, néha igazán szórakoztató. Nem az évszázad mozija, rendezés ügyileg pedig még csak nem is említhető, de jó szórakozást nyújthat.

Ha kedved kaptál Jennifer Lopezhez, akkor nézd meg Filmek neked ajánlatunkat.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: STX Entertainment

Filmek Neked!

Álommeló

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)