Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

10 érdekes tény Michael Douglasról

  • TV GO
  • 2016. 08. 19., 14:30

Michael Douglasról két dolog köztudott: hogy legyőzte a rákot, és hogy félelmetesen jó színész. Lássunk hát róla pár kevésbé ismert érdekességet!

1. Teljes neve – apja után - Michael Kirk Douglas, 1944. szeptember 25-én született New Jersey-ben.

2. Felesége, Catherine Zeta-Jones ugyanezen a napon ünnepli születésnapját, csak éppen 25 évvel később látta meg a napvilágot. A házassági szerződésük szerint Douglas 2,8 millió dollárt kell fizessen, ha elválnak és egy 5 milliós bónuszt, ha megcsalná feleségét.

3. Douglas Hollywoodi karrierjét társrendezőként kezdte a 70-es évek elején, sőt, producerkedett is. Többek között a Száll a kakukk fészkére című filmben, mely öt Oscar-díjat nyert.

4. Első mozifilmes főszerepét viszonylag későn, 1984-ben kapta meg a Smaragd románca című kalandfilmben.

5. 1998-ban az ENSZ békenagykövete volt, és több beszédben is hangsúlyozta a béke és a biztonság fontosságát.

Forrás: Europress / Getty Images - Cindy Ord

6. A Premiere mozis magazin a Tőzsdecápákban Douglas által alakított Gordon Geckót beszavazta minden idők legnagyszerűbb mozis karakterei közé.

7. Igazi fanatikus színész, aki forgatások előtt hónapokat tölt el azzal, hogy tökéletesen megismerje karakterét, és eggyé váljon vele.

8. 2009-ben fiát letartóztatták, mert drogokkal kereskedett. Douglas sokáig magát vádolta a történtekért, mivel munkája miatt nem tudott elegendő időt eltölteni fiával.

9. Legfőbb mentora Karl Malden volt, akivel a San Fransisco utcáin című krimisorozatban szerepelt együtt. Malden fogadott fiaként emlegette őt.

10. Elkötelezett híve a fegyverek ellenőrzésének és korlátozásának, mióta barátját, John Lennont 1980-ban lelőtte Mark David Chapman.

Michael Douglas-filmek a TV GO-n

Forrás: OhFact.com

Illusztráció: Europress / Getty Images - Cindy Ord, Theo Wago

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Last Vegas

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

A bűn hálójában

színes, szinkronizált, amerikai akcióthriller (2011)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)