Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zene a TV GO-n: Magna Cum Laude 10 éves Jubileumi koncert

  • TV GO
  • 2016. 08. 27., 08:28

Szinte már nincs olyan buli, amin a zenekar három legnépszerűbb száma – a Vidéki Sanzon, a Színezd újra és a Pálinkadal – ne hangozna el, s énekelné mindenki egyszerre, legalább olyan jól, mint a számok megjelenése óta a Magna Cum Laude. Pedig a magyar együttes csupán kicsivel több mint tizenöt éve áll a színpadon.

Sok olyan énekes és együttes van, melyek egy-egy tehetségkutató alkalmával elbuknak, ám a gyulai barátokból alakult Magna Cum Laude szerencsére nem ezek közé tartozik. A Wanted! zenei tehetségkutató sikerei után a zenekar elkészítette négy számból álló demo-anyagukat, melyet a 2003-as első nagyalbumuk, a Hangolj át követett. Ezen a lemezen található meg az Osztály című szám, melyből kicsivel később elkészült első videóklipjük is, ami a zenei tévék egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott anyaga lett. Ez kellett ahhoz, hogy kisvártatva turnéra induljanak a kisebb kluboktól a legnagyobb fesztiválokig.

Eddigi négy albumuk közül a legsikeresebb a 2006-ban megjelent Minden Állomás című második összeállításuk lett, ami később aranylemezzé érett. Ezen kapott helyet a bulik egyik elengedhetetlen kellékeként szolgáló Vidéki sanzon, amihez – a nagy sikerre való tekintettel – egy igazi, „utazós” hangulatú videót is készített a csapat.

Bár sikereiket leginkább a közönség szeretetével és rajongásával mérhetjük, de nem feledkezhetünk meg a már-már felnőtt korba lépő banda elismeréseiről, díjairól sem: 2006-ban elhozták a Fonogram-díjátadóról az Év Poplemeze (Minden állomás) és az év szövegírója díjat, de a VIVA Comet Gálán is bezsebelték a Legjobb új előadónak járó jelölést, valamint 2012-ben a Transilvanian Music Awards-on az év legjobb magyar élő koncertjének is a zenekar előadását választották. Szerintünk, ezt az elismerést jogosan hozhatta el a Magna Cum Laude, de ha bárkinek is kétsége támadna a Mező Misi – Szabó Tibor – Kara Mihály trió alapította együttes tehetségét illetően, annak a TV GO-n is megtalálható, 10 évi jubileumukat ünneplő koncert felvételét ajánljuk megtekintésre, melyhez most is jó kikapcsolódást kívánunk!

A KONCERT FELVÉTELÉT ITT TUDOD MEGNÉZNI:
- Magna Cum Laude 10 éves Jubileumi koncert

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Magna Cum Laude

Filmek Neked!