Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nicolas Cage halálra röhögi magát

Nicolas Cage halálra röhögi magát

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 05. 29., 10:44

Egy lelkes rajongó heroikus munkával egy húsz perces videóban összegyűjtötte Nicolas Cage filmjeiből a színész összes nevetését. Rendhagyó karrier áttekintés a Madárka című filmtől egészen a remek Joe-ig.

Ha kinevettük magunkat a korai zsengék láttán, amelyekben a még Nicolas Coppola névre hallgató színész borzas hajjal és csálé fogakkal nevetgél, akkor olyan klasszikusokból is elkaphatunk néhány pillanatot, mint a Veszett a világ, a Las Vegas, végállomás, és az Angyalok városa. Nicolas Cage jellegzetes nevetése különböző árnyalatokat kap, annak megfelelően, hogy éppen visszaszerzett kígyóbőr kabátjától kerekedik jókedve, vagy teljesen elázva szégyenlősen nevetgél a kedves prostituálttal.

Az Ál/Arc című film eszelős röhögései akkor sem hagynak alább, amikor éppen John Travolta szegez fegyvert a színész homlokához, ugyanakkor hiába is jópofáskodik a durcás Penélope Cruz előtt, mert a szépséges színésznő nem vevő a poénjaira. Végül a csúfos karrierdöntések eredményeként megszületett Szellemlovas-filmekben egészen bizarr módon szénné égés közben, kínjában hahotázik a jelenleg a Joe című film főszerepével újra az értékelhető színjátszás felé tendáló Cage.

Filmek Neked!

Elárulva

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Túszjátszma

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2011)

A szellemlovas 2. - A bosszú ereje

Színes, szinkronizált, amerikai-emirátusokbeli akciófilm (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)