Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tudjuk, mit néztél tavaly nyáron – filmválogatás a TV GO-ról (2019) 1.

  • TV GO
  • 2019. 07. 06., 11:37
  • Animáció, Horror, Krimi-Thriller, Sci-Fi, Vígjáték

Január, február… itt a nyár! Harmadjára készítettünk Nektek nyári filmválogatásokat olyan mozikból, melyeket annyira szeret(t)ünk, hogy még akárhányszor megnézünk szívesen. Következzenek tehát azok a filmek, melyeket tavaly is szívesen néztünk, néztetek.

Egyre forróbbak a nyarak, egyre több a buli – ugyanakkor egyre nagyobb a filmkínálat is, amelyből válogathatunk kedvünkre valók. Évről évre jobbnál jobb filmek kerülnek ki a mozikból is, így nem csoda, hogy a forróságban hűsítő koktél gyanánt nyúlunk a TVGO-n megjelenő sikerfilmek után. Immár harmadik nyara gyűjtjük Nektek össze és rázzuk íncsiklandó filmes mixé kedvenceiteket; tartsatok Velünk, mozizzunk egy óriást együtt idén is!

Veszélyes vágy (A Dangerous Method)

Carl Gustav Jung feltörekvő pszichiáter, a mentora Sigmund Freud. Jung beszédkúrával, azaz pszichoanalízissel kísérletezik az egyik betegén. A tizennyolc éves, gyönyörű orosz lány, Sabrina felkavarja a mester és tanítványa kapcsolatát. A lány hisztéria jegyeit mutatja, ami a gyermekkorára vezethető vissza, amikor az apja bántalmazta és megalázta. Mindez alátámasztja Freud elméletét a szexualitás és az érzelmi zavarok összefüggéséről. Jung azonban másként látja a kérdést. A helyzetet bonyolítja egy züllött kliens, Otto Gross felbukkanása. (Budapest Film)

Totál beépülve (So Undercover)

Molly Moris (Miley Cyrus) profi ügynök, akit felbérel az FBI egy speciális ügyre. Be kell épülnie egy iskolai lányszövetségbe, hogy megvédje a hírhedt gengszter veszélybe került lányát a bandák közötti leszámolástól. Molly elvállalja az egyszerűnek tűnő feladatot, ami hajmeresztő kihívásokkal lepi meg. Először is, úgy kell kinéznie, mint egy normális lánynak, aki magassarkúban jár, sminkeli magát és cukin beszél.

Tad Jones csudálatos kalandjai (Las aventuras de Tadeo Jones)

Egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően Tadre, a mindig álmodozó kőművesre esik a választás: őt küldik egy perui felfedezőútra. Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében Tadnek kell beugrania régész barátja helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig kíséri Sarah, a bátor es mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hő társa, Jeff, a kutyus. (PARLUX Entertainment)

A megtisztulás éjszakája: A sziget (The First Purge)

Hogy a bűnözési rátát egy százalék alá csökkenthessék, az Alapítók szociológia elképzelésre alapozva meghirdették az Irtást, mely egyetlen éjszakára szabad utat adott az agressziónak. Azonban amikor az elnyomók erőszakossága találkozik az elnyomottak dühével, a kísérlet túllép a város keretein, és a nemzet egészére kiterjed.

A Lego-kaland (The Lego Movie)

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol _ de alig érti, mi zajlik körülötte. (InterCom)

TUDJUK, MIT NÉZTÉL TAVALY NYÁRON - A 2019-ES ÉVAD 1.:
- Veszélyes vágy
- Totál beépülve
- Tad Jones csudálatos kalandjai
- A Lego-kaland

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Shutterstock

Kategóriák: Animáció Horror Krimi-Thriller Sci-Fi Vígjáték

Filmek Neked!

Veszélyes vágy

Színes, szinkronizált, angol-francia-német-kanadai-svájci thriller (2011)

Totál beépülve

Színes, szinkronizált, amerikai akció-vígjáték (2012)

Tad Jones csudálatos kalandjai

Színes, magyarul beszélő, spanyol animációs film (2012)

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)