Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az utazó – feledhetetlen felejtés és egy rakat csavar

  • TV GO
  • 2016. 09. 05., 13:30

Johnny Depp és Angelina Jolie egy mozgalmas kalandfilmben.

Hogyan éljünk túl kedvesünk elvesztését? Erre az örök kérdésre nem létezik egységes válasz, hiszen ahány lélek, annyi megoldás létezik. Van, aki a munka megszállottja lesz, mások káros szenvedélyekbe, felelőtlen dolgokba temetik magukat. Ismerek olyat is, aki ilyenkor a világtól elbújva mélyen éli meg a veszteséget, de van példa arra is, aki fogta magát, összepakolt és elutazott egy időre, hogy valóban új ingerekkel próbálja meg felülírni a szívében kavargó gyászt.

Így volt ezzel Frank Tupelo (Johnny Depp) is, aki élete legfájóbb vesztesége után úgy döntött, hogy egy európai kirándulásba folytja bánatát. Utazása során azonban jött Elsie, (Angelina Jolie) és ellopja a matektanár szívét. A férfi minden mindegy (?) alapon igent mond a nő különleges ajánlatára, ezzel egyszerre bűvkörébe kerül, olyannyira, hogy (talán?) észre se vette, mekkora problémával jár egy ilyen szépséggel összeszűrni – vagy legalábbis megpróbálni összeszűrni – a levet. Elsie ugyanis rengeteg problémával jár! Azon kívül, hogy Velencében furcsa szerepjátékot folytatnak, majd látszólag kedvére teszi ide-oda, még egy halom kétes alakot is a nyakába var. A szépség ugyanis mostanában sok borsot tört mások érzékeny orra alá.

Florian Henckel Von Donnersmarck (A mások élete) filmje a hollywoodi aranykor előtt kíván tisztelegni. Elénk varázsolja a romantikus, a szövevényes krimik és a lelket megmozgató drámai alkotások gyűjteményét, ezen felül egy izgalmas és fordulatos kémtörténetnek is örülhetünk.

Kis érdekesség a vászon mögül. A filmet 2010-ben 3 hónap alatt forgatták le. Az előkészületi munkák során több gond is adódott a stáb körül, csak rendezőből volt kettő, aki végül lemondta és a főszereplők kiválasztásakor is voltak problémák, hiszen eredetileg Tom Cruise és Charlize Theron kapta volna a munka legjavát. Mikor Depp és Jolie személye véglegesült, óriási lett a rajongók érdeklődése.

via GIPHY

Az utazó kalandjait megtekintheted a TV GO-n!

Fotó: Europress / Carlos Alvarez - Getty images

KÜLÖNLEGES FILMEK A TV GO-N:
- A Bourne-rejtély
- Ave, Cézár!
- A dán lány
- Borgman (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Az utazó

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia kalandfilm (2010)

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

Borgman (feliratos)

Színes, feliratos, holland thriller (2013)

A kis Nicolas nyaral

Színes, magyarul beszélő, francia családi vígjáték (2014)