Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már elérhető a Telekom Erdei Házikó 21 gyermekmeséje

  • TV GO
  • 2019. 07. 12., 15:28
  • Családi, Gyereksarok

Elkészült és mindenki számára elérhető a Telekom digitális mesekönyve, az Erdei Házikó Meséi. Az elektronikus mesekönyvben a Telekom meseíró pályázatának győztes alkotásai kaptak helyet, mely a legkisebbeknek is nagyszerű időtöltést kínál a szünidőre.

Az Erdei Házikó Meséi című e-könyv 21 nagyszerűen fantáziadús és kedves mesét tartalmaz többek közt az Erdei Házikóról és az Erdő lakóiról. A történeteket gyerekek írták gyerekeknek, éppen ezért lehet mindenki számára elérhető, élvezetes családi időtöltés, ráadásul a digitális mesegyűjteményt tableten, laptopon és okostelefonon is lehet olvasgatni.

A Jenkovszky Iván grafikusművészből, Vásárhelyi Kriszta gyermekpszichológusból és Gryllus Dániel dalszövegíró-zeneszerzőből álló zsűri 7-7 mesét választott ki a három korosztályból (6-7, 8-9 és 10-12 évesek) beérkezett pályázatok közül, melyeket Jenkovszky Iván grafikusművész illusztrációival is színesített a most megjelent mesekötetben.

A Telekom Erdei Házikó Meséi 21 csodálatos történét tartalmazó kötet itt elérhető!

A családok hagyományos közös programja a meseolvasás, amely nemcsak elmélyíti a gyermek-szülő kapcsolatot, de az olvasás szeretetét is megalapozza. A Telekom a meseíró pályázattal és a kötettel arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a digitális eszközök nem csupán az értékes alkotások megszületését segítheti, hanem a közös családi programok központi eleme is lehet úgy, hogy a digitális és offline tevékenységek közötti egyensúly megteremtését is támogatja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A PÁLYÁZATRÓL:
- Egyszer volt, hol nem volt - Gyerekek mesélték el a Telekom Erdei házikójának történetét
- Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdei házikó
- Légy te is Meseíró! – „Erdei házikó” meseíró pályázat gyerekeknek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: "A maci ellopja a sütit" - TV GO / Jenkovszky Iván / Magyar Telekom

Kategóriák: Családi Gyereksarok

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)