Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szakítás, szerelem, paranoia – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2016. 09. 13., 07:30

Heti ajánlónkban két romantikus és egy horror filmet kínálunk.

Szakíts, ha bírsz (amerikai romantikus vígjáték, 2006)

Egy stabil párkapcsolat egymás elfogadásán, illetve a másik erőfeszítéseinek értékelésén és befogadásán alapul, mert csak így lehet megteremteni a fejlődéshez szükséges atmoszférát. Ha a dolgok működnek, hosszú és szép kapcsolatok születnek, ha nem, akkor rövid időn belül elbuknak. Brooke (Jennifer Aniston) és Gary (Vince Vaughn) kapcsolata látszólag jól működik, azonban egy buta vita miatt a szakítás szélére sodródnak. A közös lakás nehezíti a konfliktus mentes elválást, így szerencsétlen Gary napiszinten találkozhat Brooke aktuális szeretőivel. Kettejük vívódása elgondolkodtató, mégis vicces, a történet végkifejlete pedig némileg váratlan. Ajánljuk minden kapcsolatban élőnek és persze szingliknek is, ugyanis az itt ellesett tudományokra idővel még szükségük lehet!

Ötéves jegyesség (amerikai romantikus vígjáték, 2012)

Van úgy, hogy az élet hozza meg helyettünk a legnehezebb döntéseket. Egy megcsalás, egy régi, vagy új szerelem színrelépése, esetleg egy csábító munkalehetőség egy másik városban – ugye hallottunk már ilyet? Tom (Jason Segel) és Violet (Emily Blunt) szerelme kiállta az idő próbáját, azonban fél évtizede annak, hogy megtörtént az eljegyzés. Pedig mindent megpróbálnak, hogy tető alá hozzák az esküvőt, de a sors végül mindig szabotálja a beteljesülést. Tom és Violet új munkalehetőséget kapnak, de a férfi lemond az útról a nő javára. A döntés egy darabig jónak tűnik, azonban az élet… Hogy ezek miért nem mentek inkább Vegasba?

Valami követ (amerikai horror, 2014, 16+)

Napjainkban talán már hozzászoktunk a gondolathoz, hogy majdnem minden lépésünket figyeli valamilyen berendezés. Biztonsági kamerák, internetes előzmények, digitális fizetés és még sorolhatnánk. Érzékeny téma, hiszen úgy nőtt körénk ez a fojtogató digitális világ, hogy igazából nem is tudtunk rá felkészülni. Van viszont még valami, ami folyton a nyomunkban van, ez pedig nem más, mint… A Valami követ egy kiváló horror film, aminek gerincét egy titokzatos kór, vagy képesség adja, ami rendhagyó módon nemi úton terjed. A történet számos rejtélyt tartogat, amiről hamarosan egy kis elmélkedést is olvashatsz, addig mindenképp nézd meg nálunk!

NÉZD MEG A FENTI FILMEKET A TV GO-N!
- Szakíts, ha bírsz
- Ötéves jegyesség
- Valami követ

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Valami követ

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)