Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Macskák a kulisszák mögött

  • TV GO
  • 2019. 07. 18., 11:22

A Universal Pictures elég nagy dobásnak szánja a Macskák filmre vitelét. Nyávogó Idris Elbára felkészülni!

Mindössze félév választja el a közönséget, hogy láthassa a Broadway-en már régóta töretlen sikerrel létező darab filmes változatát, a Macskákat. A film így még idén december 20-án a mozikba kerül, amiben olyan nevek fognak macskagúnyát ölteni, mint a leadben már említett Idris Elba, Taylor Swift, Judi Dench, Jennifer Hudson és James Corden.

A felsorolt nevek közt azért nem egy olyan akad, akiről nehéz elhinni, hogy a macskákra jellemző kecseséggel tudna megjelenni a képernyőn, és igen elsősorban már megint Elbára gondolunk, akik egy marha jó színész, de nagyon nehezünkre esik elképzelni őt, mint éneklő macskát. Érezhették ezt a Universalnal is, meg hogy nem túl sok szó esik erről a minden bizonnyal költséges projektről, szóval kiadtak egy behind the scenes videót, hogy mindenki tisztába kerüljön, micsoda felkészülés és meló is van a film mögött.

Mi továbbra is kicsit szkeptikusak vagyunk, de lehet ez azért is van így mert nem vagyunk valami nagy muscal rajongók. Azért drukkolunk Tom Hooper rendezőnek. Valamint pénteken sokkal okosabb lesz mindenki a filmmel kapcsolatban, mivel jön hozzá egy trailer.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás: Universal Pictures

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)