Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Guillermo del Toro tarkabarka halottak napja

Guillermo del Toro tarkabarka halottak napja

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 05. 30., 12:13

Kijött az első előzetes Guillermo del Toro (A Faun labirintusa, Tűzgyűrű) mexikói hangulatú, szellemes animációs filmjéhez, a The Book Of Life-hoz.

A The Book Of Life két jó barátról (Channing Tatum és Diego Luna) szól, akik ugyanazért a gyönyörű szép lányért (Zoe Saldana) vetélkednek, de csak addig, amíg két aktívan tevékenykedő szellem közbe nem lép, és ezzel új fordulatot vesznek az események. Manolo egy mérges kígyó harapásától hirtelen átkerül három különböző más világra, ahol próbákat kell kiállnia, hogy visszajuthasson szerelméhez.

Az animációs film szemkápráztató látványvilágát a csupa színes mexikói motívumok, és a jellegzetes halottak napi díszletek és kosztümök uralják, a párbeszédek szellemesek, és a baljós hangulat is érzékletes. A The Book Of Life, amelynek del Toro a producere, idén októberben érkezik az Amerikai mozikba.

Guillermo del Toro produceri munkái mellett jelenleg rendezőként is meglehetősen tevékeny. Épp a Crimson Peak című romantikus horrort forgatja Jessica Chastain és Tom Hiddleston főszereplésével, valamint már látható a The Strain című dermesztő vámpír sorozat első előzetese is, amelynek szintén ő az írója és rendezője. A The Strain New Yorkban játszódik, ahol a történet szerint egy rettenetes és titokzatos járvány tör ki, a nyomozás során pedig hamar kiderül, hogy vámpírok keze van a dologban.

Filmek Neked!

A Faun labirintusa

Színes, szinkronizált mexikói-spanyol-amerikai fantasztikus thriller (2006)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)