Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Üvöltsön az a Danger Zone: megjött a Top Gun: Maverick trailer

  • TV GO
  • 2019. 07. 19., 11:40

Száz százalékra tisztított nosztalgia, némi csavarral. Így lehetne jellemezni Tom Cruise visszatérését a pilótafülkébe.

Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) ikonikus alakja újra a magasba emelkedik, de lesz itt motorozás a kifutópályán és póló nélküli röplabdázás is a homokban, akárcsak régen.

Mégis, talán van valami más is a trailerben, mint egyszerű nosztalgia, mintha a rendező, Joseph Kosinski (eredetileg Tony Scott rendezte volna, de időközben sajnos elhalálozott) tényleg gondolna valamit erről az egészről azon túl, hogy sok pénz ütheti a markát. Ugyanis Maverick még mindig csak százados, pedig mostanra akár már admirális is lehetne, ahogy elhangzik a beharangozóban. És a képekből elég egyértelműen ki is derül, hogy a főszereplő mintha képtelen lenne elengedni a múltat, és ez igen érdekes gondolatnak tűnik egy olyan filmben, ami csak azért létezik, mert az emberek alapvetően nem szeretik elengedni a múltat, hanem készséggel újra és újra átélnék azt. Szóval remélhetőleg ki is fejtik majd ezt meg Maverick látható adrenalin függőségét, ami szintén érdekesnek ígérkezik

Eddig is vártuk az új Top Gun filmet, de ha ez tényleg valami több is lesz, mint egyszerű nosztalgiaút a nyolcvanasévekbe, akkor meg pláne nagyon szívesen látjuk majd.
Addig is: Ride into the Danger Zone, és nézzétek a trailert!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Forrás:

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)