Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-n: Péterfy Bori & Love Band

  • TV GO
  • 2016. 09. 17., 08:47

Rögtönzött felmérést készítettünk: kimentünk az utcára, s megkértünk embereket, hogy mondjanak nekünk egy dalcímet e heti vendégünktől, a Péterfy Bori & Love Bandtől. Az eredmény magáért beszél, de nem tettük, amit az sugall: „Hajolj bele a hajamba”…

Az alternatív pop-rock zenekar 2007 májusában indult, többnyire az Amorf Ördögök dalszerzőivel és tagjaival, így nem csoda, hogy az összeszokottság már őszre beérett egy bemutatkozó album formájában. Az első sikerekre nem kellett túl sokat várni: a Péterfy Bori & Love Band gyorsan arany-, majd platinaalbummá kovácsolódott a rajongóknak köszönhetően. Ezt ezidáig még négy lemez követte: 2009-ben a 2 című, 2010-ben a 2B névre hallgató album, majd a frontember, Péterfy Bori terhessége miatt a zenekar egy közel másfél éves szünete következett.

2012-ben az ötéves, ünnepi koncertjükkel tértek vissza, melyet még ugyanabban az évben negyedik, Fehér éjszakák című lemezükkel fejeltek meg. Az azóta eltelt kicsivel kevesebb mint négy évet sem töltötték tétlen, nagyon sok új dal született, melyet idén, 2016 áprilisában jelentettek meg egy teljes album formájában, ez a Szédülés címet viseli.

Persze, ha a bevezetőben is írt dal ennyire népszerű lett, a díjak sem maradhattak el az együttes életéből, 2008-ban például a fenti számot is tartalmazó, debütáló lemezért a Fonogram Év hazai pop albuma kategóriában kaptak jelölést, 2013-ban pedig ugyanezen a megmérettetésen az Év alternatív albuma kategóriában képviselték a műfajt, de a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés közelében is megfordultak már e heti TV GO-s koncertfelvételünk fő szereplői.

A zenekar sok, ismert előadóval – így Sena-val az Irei Maffiából és Henri Gonzalez-szel, a Fran Palermo énekesével – is adtak elő közös dalukat, de most hétvégére az Akváriumban rendezett koncertjüket ajánljuk mindenkinek a TV GO zenei kínálatából - Hajnalra vagy amikor éppen jól esik egy kis alternatív egyveleg.

PÉTERFY BORI & LOVE BAND AZ AKVÁRIUMBAN:
- Péterfy Bori & Love Band - Akvárium Stage Pass koncertek

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Gyapjas Sándor / Peterfybori.hu

Filmek Neked!