Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Anyámon a tanárom: Engedd meg és engedd el!

  • TV GO
  • 2016. 09. 22., 07:55

A kritikusok és a szereplők is temették a vígjátékot, mi megnéztük és jó szívvel ajánljuk!

Ha most megkérdeznéd tőlem, hogy melyik az a mondat, amit ha meghallok, legszívesebben kifutnék tőle a világból, akkor gondolkodás nélkül az ezo-szakma sláger szövegét választanám: „Engedd el!” Van, akinél ez a szlogen működik, és jég hidegséggel töröl magából mindent, ami valaha fontos volt a számára. Mást arra emlékeztet, hogy a továbblépés másoknak sokkal gyorsabban megy, mint neki, amitől azért elég sokat lehet szenvedni. Szerencsére vannak olyan tehetségek, akik saját életüket alapul véve megálmodják a tökéletes boldogság receptjét és ezt jó pénzért kegyesek másokkal is megosztani.

Ilyen tehetségnek számít John Farley (Seann William Scott) is, aki miután legyűrte élete nagy traumáit írógéphez nyúlt, hogy könyvbe préselhesse hasznos tanácsait. A kötet (Engedd el!) óriási sikert arat az olvasók körében és bár úgy tűnik, hogy a saját recept neki is bevált, sajnos rá kell döbbennie, hogy nem, mégsem tanult belőle eleget.

Hogy a tapintatos Univerzum jól megleckéztesse, szülővárosába csábítja az írót, ahol hidegzuhanyként éri anyja új szerelmének kiléte. Beverly (Susan Sarandon) hercege a helyi tesitanár, a kegyet nem ismerő Jasper Woodcock (Billy Bob Thornton). Fontos tudni, hogy Woodcock egy igazi tapló, aki diákjait folyamatosan megalázza. A Woodcock-módszer áldozata volt a fiatal John is, aki olyan mély sérelmeket élt át, hogy szinte az egész könyv erre a törésre épül.

John érett férfi módjára úgy dönt, hogy bosszút áll az öregen és mindent megtesz azért, hogy kisiklassa a friss kapcsolatot. Volt osztálytársa (az örök mellékszereplő, Ethan Suplee) személyében hűséges szövetségesre talál, így már senki és semmi sem állhat a vérbosszú útjába. Micsoda önhazugság! Miközben túllépett sértettségén, mégsem engedi, hogy anyja boldog legyen a tahó kiképző oldalán. Pedig a következetes filozófus, aki elengedte a múltat, az most nagyon örülne, hogy ebben a megvilágosult helyzetében utat engedhetne a románcnak.

Az Anyámon a tanárom egy erős hatosra sikerült vígjáték, amiben Seann William Scott annyira jól hozza a rászabott szerepet, hogy a második jelenettől kezdve már eszünkbe se jut, hogy amúgy ő volt Stifler. A történet pörög, a poénok rendben vannak és akadnak olyan helyzetek is, amiket nem rontottak el a szokásos klisékkel. A film végén pedig két újabb nagy Tanítással lehetünk gazdagabbak.

ENGEDD EL MAGAD ÉS ENGEDD BE EGY IGAZI TANÍTÓ MEGHATÓAN MULATSÁGOS TÖRTÉNETÉT A TV GO KÖZVETÍTÉSÉVEL!

VÍGJÁTÉKOK A TV GO-N:
- Anyámon a tanárom
- Amerikai pite: A találkozó
- Rossz szomszédság
- A fantasztikus Burt Wonderstone

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: filmz.ru

Filmek Neked!

Rossz szomszédság

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)